Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε και εξιστόρησε σε μία συνέντευξη της τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και για τις πρώτες της συνεργασίες. Η παρουσιάστρια πρόσφατα, όπως ανακοινώθηκε, πήρε μεταγραφή από τον OPEN στον ALPHA με την εκπομπή που παρουσιάζει το Style me Up.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τα πρώτα της χρόνια στον χώρο του modelling θυμήθηκε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, αναλύοντας πως δεν κλείνουν όλα τα μοντέλα μεγάλες συμφωνίες.

“Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν”

«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα.

Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα. Στη Νέα Υόρκη έκανα καλή διαχείριση. Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη. Έπρεπε να κάνω οικονομία, έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε τι δήλωσε στην συνέντευξη της στην Ναταλία Γερμανού

Λίγα λόγια για το μοντέλο

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα (γενν. 1986). Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, με μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου. Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος

Εκτός Ελλάδας, έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο σε μέρη του εξωτερικού όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φραγκφούρτη ,Κοπεγχάγη,Ελβετία, Βραζιλία, Λονδίνο, Μεξικό, Σουηδία, Φιλανδία, Αυστρία ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini, την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Επίσης συνεργαστεί με Cavalli, Armani κ.α. Ακόμη έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Επιπλέον, έχει κάνει και εξώφυλλα όπως Vogue, Harper’sbazzar και πολλά άλλα.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως Toi&Moi, H&M, JCou Watches, TREsemmé και Radiant Professional ενώ έχει συντάξει άρθρα για τις ελληνικές εκδόσεις των περιοδικών Vogue και Madame Figaro. Επίσης έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα των ελληνικών εκδόσεων των περιοδικών Madame Figaro, InStyle, Glow. Από το 2018 μέχρι το 2020 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greece’s Next Top Model[1] ενώ το 2019 παρουσίασε το MadWalk – The Fashion Music Project. Την σεζόν 2020-2021, παρουσίασε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή “Pop Up” στον ALPHA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments