Lifestyle

Τίμος Ζαχαράτος για την Δανάη Μπάρκα: Η μητέρα μου την εγκρίνει

Τίμος Ζαχαράτος για την Δανάη Μπάρκα: Η μητέρα μου την εγκρίνει
Τίμος Ζαχαράτος για την Δανάη Μπάρκα: Για την σχέση του με την παρουσιάστρια μίλησε ο γνωστός σεφ της εκπομπής.

Μαζί στον τηλεοπτικό άρα, μαζί και στη ζωή. Συνεργάτες στο πλατό και σύντροφοι στη ζωή. Η Δανάη Μπάρκα είναι σε σχέση με τον Τίμο Ζαχαράτο και απ’ ό,τι φαίνεται ίσως σύντομα οι συγγενείς τους φάνε κουφέτα…

Η παρουσιάστρια και ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είναι τρελά ερωτευμένοι και όπως ο βήχας, έτσι κι ο έρωτας δεν κρύβονται. Αυτό φάνηκε από τα λόγια του Τίμου όταν μιλούσε για την αγαπημένη του, τολμώντας να κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις, καθώς δε δίστασε να δηλώσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Η οποία μάλιστα, έχει περάσει με επιτυχία τα «τεστ» της πεθεράς, καθώς η μητέρα του γνωστού μάγειρα, εγκρίνει την ηθοποιό και παρουσιάστρια για νύφη της και σύζυγό του γιού της.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε

«Σιγά-σιγά, θα το πάρω το κορίτσι. Προετοιμάζω το έδαφος. Θα δούμε για το μωρό, έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας», δήλωσε αρχικά, αναφερόμενος στις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα πριν από κάποιες ημέρες, όταν του ζήτησε on air να κάνουν παιδί μαζί.

«Με το αλάτι θα σου πω τι έγινε. Είχαμε μαζευτεί μία φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι της Δανάης και μαγειρεύαμε, το είδα και λέω “μάλλον δεν έχω μύλο στο στούντιο” και τον πήρα», εξήγησε, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως η μητέρα του εγκρίνει την Δανάη Μπάρκα για «νύφη».

«Η μαμά μου τα έχει δει τα αποσπάσματα με την Δανάη και την εγκρίνει για νύφη, σίγουρα την εγκρίνει. Αν είναι καλή η γυναίκα, η μητέρα μου πάντα εγκρίνει. Δεν με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη, ξέρω το χιούμορ της. Το στοιχείο που ξεχώρισα σε εκείνη είναι ότι έχει κάθε μέρα μια καλή κουβέντα να πει για κάποιον. Σαν κοπέλα έχει στοιχεία που μου αρέσουν. Εντάξει, κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα βγει», τόνισε ο Τίμος Ζαχαράτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments