Lifestyle

Emily Ratajkowski: Η επιμονή των γονιών της για σεξουαλικοποίηση

Emily Ratajkowski: Η επιμονή των γονιών της για σεξουαλικοποίηση
Emily Ratajkowski: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η αποκάλυψη για τους εμμονικούς γονείς με την ομορφιά της και τη σεξουαλικοποιησή της.

Η Emily Ratajkowski είναι ένα μοντέλο παγκοσμίου φήμης που πίσω από το star system και την ομορφιά της κρύβεται μια θλιβερή ιστορία που ξεκινάει από τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

Το διάσημο τοπ μόντελ αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο στις 9 Νοεμβρίου με τίτλο «My Body», ενώ δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για το τίμημα της ομορφιάς στη ζωή μιας έφηβης κοπέλας. Αποκαλύπτει, μάλιστα, την εμμονή της οικογένειάς της με την εμφάνισή της και τον τρόπο με τον οποίο ενήλικα πρόσωπα γύρω της «σεξουαλικοποίησαν» το σώμα της από πολύ μικρή ηλικία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, πολλά χρόνια προτού ο μεθυσμένος Thicke «αρπάξει» το γυμνό της στήθος, όπως η ίδια αποκάλυψε, κατά τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Blurred Lines, ένας δάσκαλος γυμνασίου της της είχε τραβήξει το πίσω μέρος του σουτιέν, σε μια ιδιαίτερα ανάρμοστη χειρονομία.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Η 30χρονη σταρ όταν ήταν νεότερη θεωρούσε ότι η εικόνα του sex symbol αλλά και το γεγονός ότι ένιωθε ελεύθερη να αναδείξει τη σεξουαλικότητά της τής έδινε δύναμη. Πρακτικά της έδωσε χρήματα, δόξα και τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Όμως, σταδιακά συνειδητοποίησε ότι όσο υπήρχαν φωτογράφοι που εκμεταλλεύονταν τις φωτογραφίες της ή άντρες όπως ο Thicke που πίστευαν ότι μπορούν να την αγγίξουν, δεν είχε τόση δύναμη πάνω στο σώμα της.

Η ίδια αναφέρει επίσης ότι παρατήρησε ότι το σώμα της προκαλούσε τα ανδρικά βλέμματα από τότε που ήταν μόλις 12 ετών.

Η 30χρονη σήμερα Emily Ratajkowski ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 14 ετών. Η ίδια σήμερα αναφέρει ότι το έκανε επειδή ευχαριστούσε με αυτόν τον τρόπο τους γονείς της, που την πήγαιναν στα castings «με τον ίδιο τρόπο που άλλοι γονείς πάνε τα παιδιά τους σε δραστηριότητες μουσικής και αθλητισμού», ενώ πόσταραν με περηφάνια τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα.

“Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι οι γυναίκες που κέρδιζαν χρήματα από την ομορφιά τους είχαν χρέος στους άντρες των οποίων η επιθυμία τους έδωσε αυτή τη δύναμη” γράφει προσθέτοντας πως “οι άντρες ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο, όχι οι γυναίκες”.

Όπως γράφει “το να αντιμετωπίζω την πραγματικότητα της δυναμικής αυτής θα σήμαινε να παραδεχτώ πόση λίγη ήταν η δύναμή μου, πόση μικρή ήταν η δύναμη κάθε γυναίκας που επιβιώνει ή πετυχαίνει σε αυτόν τον κόσμο σαν κάτι που το βλέπουν”. Εντούτοις καταλήγει ότι “αναγκάστηκα να αντιμετωπίσω κάποιες άσχημες αλήθειες για πράγματα που θεωρούσα σημαντικά, για το τι θεωρούσα ότι ήταν αγάπη, τι πίστευα ότι με έκανε ξεχωριστή και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα της σχέσης μου με το σώμα μου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments