Video

Μιλάνο: Βίντεο σοκ από τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους του Ρουμάνου μεγιστάνα

Μιλάνο: Βίντεο σοκ από τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους του Ρουμάνου μεγιστάνα
Μιλάνο: Το βίντεο έχει καταγράψει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του αεροπλάνου από αυτοκίνητο που κατευθύνεται προς το σημείο της πτώσης.

Συγκλονίζει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και δείχνει τη συντριβή στο Μιλάνο του μονοκινητήριου αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Ρουμάνος μεγιστάνας, Νταν Πετρέσκου ο οποίος δραστηριοποιούταν στον κλάδο των κτηματομεσιτικών, η σύζυγός του και ο γιος τους.

Το αεροπλάνο με τους οκτώ επιβαίνοντες είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία αλλά τελικά συνετρίβη σε ένα άδειο κτίριο στο προάστιο Σαν Ντονάτο Μιλανέζε, μόλις 11 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media βίντεο που έχει καταγράψει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή στο Μιλάνο του αεροπλάνου. Στο βίντεο φαίνεται το αεροπλάνο, όπως αναφέρει το romaniatv.net, που είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία να «βουτάει» σχεδόν κάθετα. Και μετά από 11 λεπτά συνετρίβη.

Τα άλλα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας ήταν η 65χρονη Γαλλορουμάνα σύζυγος του κτηματομεσίτη και ο 30χρονος γιος τους. Στο αεροπλάνο επίσης επέβαιναν ο 32χρονος Ιταλός Φίλιππο Νασιμπένε, η σύζυγός του και το μικρό παιδί τους το οποίο είχε βαφτιστεί λίγες ώρες νωρίτερα. Ήταν, μάλιστα, αυτή η βάφτιση που έφερε μαζί τις δύο οικογένειες. Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πετρέσκου και ο Νασιμπένε ήταν φίλοι και γι’ αυτό ο Ρουμάνος μεγιστάνας έδωσε το «παρών» στη βάφτιση του μικρού Ραφάλε ο οποίος είχε γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2020. Στο αεροπλάνο, δε, επέβαινε και η πεθερά του Νασιμπένε, η οποία, επίσης, έχασε τη ζωή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments