Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [08/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [08/10/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Κριός 

Όλα φαίνονται ονειρικά υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Στην πραγματικότητα υπάρχει τόσο πολύ ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα, που μπορεί κάλλιστα να λάβετε ένα υπέροχο δώρο γεμάτο αγάπη και πάθος από τον/την αγαπημένο/η σας.

Αν λάβετε ένα τέτοιο δώρο από κάποιον/α που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, μην δεσμευτείτε σε τίποτα μέχρι να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του/της.

 Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ανάσα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.

Εάν συνηθίζετε να μένετε κάθε βράδυ μέσα, κάνοντας τα ίδια και τα ίδια με τον/την σύντροφό σας, τότε ίσως πρέπει να πάτε κάπου και να διασκεδάσετε.

Η σχέση σας δεν θα εξελιχθεί αν κολλήσετε στην ρουτίνα, οπότε κάντε κάτι για να αναζωπυρώσετε την φλόγα ανάμεσά σας.

Δίδυμοι

Αν και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ, δεν σας αρέσει να γελάτε με οτιδήποτε δεν είναι πολιτικά ορθό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την εντύπωση ότι στο τελευταίο σας ερωτικό ενδιαφέρον υπάρχουν πολλά που είναι πολιτικά μη ορθά, για αυτό και το επιλέξατε. Ωστόσο, εκείνος/η δεν μοιάζει να ανησυχεί καθόλου και είναι έτοιμος/η να αυτοσαρκαστεί και να γελάσει με τον εαυτό του/της, ακόμη κι αν εσείς δεν μπορείτε.

 Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να έρθετε σε επαφή με έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Αν προσπαθήσετε να μιλήσετε κάπου με δυνατή μουσική, θα είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να είστε κάπου ήσυχα, όπου να μπορείτε να συζητήσετε ελεύθερα χωρίς κίνδυνο να κουφαθείτε και κυρίως να ακούσετε τις φοβερές του/τις ατάκες.

 Λέων

Εάν υποφέρετε από μελαγχολία και όλη η χαρά και η διασκέδαση φαίνεται να έχουν χαθεί από την σχέση σας, τότε η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε λίγη ζωντάνια σε αυτήν. Βγείτε έξω, δείτε μια αστεία ταινία ή καλέστε μερικούς φίλους στο σπίτι. Το γέλιο κάνει καλό.

 Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας βγάζει στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό του/της συντρόφου σας. Όποιο κι αν είναι η φυσιολογικό του/της συμπεριφορά, σήμερα το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει και να σας κριτικάρει. Κάντε λίγη υπομονή και μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που λέει. Πρόκειται για μια περαστική φάση. Όλοι έχουν τις κακές τους μέρες.

 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής από μερικούς επίμονους θαυμαστές. Η ενέργεια της ημέρας κάπως τα κάνει όλα να φαίνονται εξαιρετικά αστεία. Όχι ότι το κάνατε επίτηδες και σας έπιασε νευρικό γέλιο την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, κάποιος/α ξαφνικά εντοπίζει μια εντελώς νέα πλευρά στην προσωπικότητά σας, που τον/την γοητεύει.

 Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ερωτευτείτε. Τα άστρα σας φέρνουν στην ζωή σας ένα ξεχωριστό πρόσωπο, που είναι όμορφο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από τη λάμψη του. Χρειάζεται λίγος ρεαλισμός για να δείτε αν αυτό που αισθάνεστε θα διαρκέσει ή αν πρόκειται για έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Τοξότης

Συνήθως παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά, ειδικά όταν κάποιος/α αν κάποιος απειλεί να κοροϊδέψει τις αδυναμίες σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείτε την αστεία πλευρά μιας συγκεκριμένης κατάστασης. Εάν ο/η ερωτικός/ή σας σύντροφος συμπεριφέρεται περίεργα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το πάρετε προσωπικά – αλλά μην το κάνετε.

Αιγόκερως

Είστε τόσο ισορροπημένοι που δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι να ερωτευτείτε σε τέτοιο βαθμό, ώστε η σκέψη σας να είναι αφιερωμένη διαρκώς στον/στην αγαπημένο/η σας. Ωστόσο, το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας δώσει μία πρώτη γεύση. Απολαύστε αυτήν την αίσθηση και στη συνέχεια επιστρέψτε τα φυσιολογικά σας.

 Υδροχόος

Αν νομίζετε ότι κάποιος/α σας κάνει πλάκα, τότε μάλλον έχετε δίκιο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η διαίσθησή σας είναι σωστή από μια άποψη, αλλά όχι και τόσο από την άλλη. Μπορεί να ξεκίνησε ως αστείο, αλλά στην συνέχεια τα πράγματα σοβάρεψαν τόσο για εσάς όσο και για τον/την ενδιαφερόμενο/η. Ξαφνικά, δεν γελάει κανείς.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε τα πάντα, αρκεί να καταφέρετε να γελάσει το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε κάποια αντίδραση από αυτόν/αυτήν, που θα μπορούσε να διαβαστεί ως ευνοϊκό σημάδι ότι θα ξαναβρεθείτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments