Οικονομία

Πλημμύρες Βόρεια Εύβοια: Έκτακτη χρηματοδότηση 20 εκατομμύρια ανακοίνωσε ο Τριαντόπουλος

Πλημμύρες Βόρεια Εύβοια: Έκτακτη χρηματοδότηση 20 εκατομμύρια ανακοίνωσε ο Τριαντόπουλος
Πλημμύρες Βόρεια Εύβοια: Την ενίσχυση με 20 εκατομμύρια ευρώ για τις πλημμύρες στην Εύβοια ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Την ενίσχυση με 20 εκατομμύρια ευρώ για τις πλημμύρες στην Εύβοια ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος. Επισκεπτόμενος την Βόρεια Εύβοια κατέγραψε τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Αθηνά. Παράλληλα τόνισε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα συνεχίζονται.

«Η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας και για την αποκατάσταση των ζημιών. Έχουμε ήδη εγκρίνει έκτακτη επιχορήγηση 20 εκατομμυρίων ευρώ», δήλωσε ο κ. Τριαντόπουλος.

Νωρίτερα ο κ. Τριαντόπουλος από τα Βασιλικά και το Ψαροπούλι δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή, με εντολή Πρωθυπουργού, βρεθήκαμε στη Β. Εύβοια και στο πεδίο με το δήμαρχο, αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που άμεσα προχωρούν σε καθαρισμούς και τις πρώτες αποκαταστάσεις. Η στήριξη του κράτους -φυσικά- και θα συνεχιστεί για να καλυφθούν οι οποίες νέες ανάγκες, ενώ τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα συνεχίζονται».

Εύβοια: Η κακοκαιρία «Αθηνά» σάρωσε την Βόρεια Εύβοια

Οι πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας δοκιμάζονται εκ νέου με την κακοκαιρία που πλήττε τη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Το πέρασμα της «Αθηνάς» έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στον  πυρόπληκτο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και στο επαρχιακό δίκτυο, όπως αναφέρει το evima.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments