Αθλητισμός

Νορντίν Αμραμπάτ: Θύμα διάρρηξης ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Νορντίν Αμραμπάτ: Θύμα διάρρηξης ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
Νορντίν Αμραμπάτ: Οι διαρρήκτες μπήκαν στη μονοκατοικία από το παράθυρο και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Ολλανδο-μαροκινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νορντίν Αμραμπάτ, έπεσε θύμα διάρρηξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες “μπούκαραν” στη μονοκατοικία του ποδοσφαιριστή της Ένωσης στη Σαρωνίδα κι αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και κοσμήματα, ένα ρολόι, ρούχα και παπούτσια. Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος άσος της Ένωσης δεν βρισκόταν στο σπίτι του, την ώρα της διάρρηξης.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στη μονοκατοικία από το παράθυρο, με τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Νορντίν Άμραμπατ

Νορντίν Αμραμπάτ: Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή

Ο Νουρεντίν «Νορντίν» Αμραμπάτ είναι Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος για την Α.Ε.Κ.. Ο Αμραμπάτ έπαιξε για την Εθνική Ολλανδίας K21 και κλήθηκε μια φορά στην Εθνική Ολλανδίας ανδρών. Την 1η Οκτωβρίου 2009, ο Αμραμπάτ ανακοίνωσε την απόφασή του να παίξει για το Μαρόκο, το οποίο εκπροσώπησε σε δύο διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

  • Πρώιμη σταδιοδρομία

Αφού έκανε τελείωσε τις σπουδές του, ο Αμραμπάτ υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλμέρε Σίτι ΦΚ της Ίιρστε Ντιβίζι, συμβάλλοντας με 14 γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε 36 αγώνες. Το 2007, εντάχθηκε στην πρόσφατα προωθημένη στην Έρεντιβιζι, ΦΦΦ-Φένλο, σκοράροντας 10 φορές σε 33 αγώνες. Ένα χρόνο αργότερα, η πρωταθλήτρια ΠΣΦ Αϊντχόφεν τον υπέγραψε για 2 εκατομμύρια ευρώ. Με την ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αμραμπάτ πέρασε τρία χρόνια στο Στάδιο Φίλιπς πριν μετακομίσει για πρώτη φορά στο εξωτερικό, στην τουρκική Κάισερισπορ.

  • Γαλατασαράι

Στις 12 Ιουλίου 2012, ο Αμραμπάτ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την τουρκική Γαλατασαράι, με κόστος μεταγραφής 8,6 εκατομμύρια ευρώ (600.000 ευρώ πήγε στην ΠΣΦ Αϊντχόφεν και η Κάισερισπορ διατήρησε το 10%, αξίας 800.000 ευρώ). Ο Αμραμπάτ έκανε το ντεμπούτο του στις 12 Αυγούστου 2012 στο Σούπερ Καπ Τουρκίας 2012 ενάντια στην Φενέρμπαχτσε, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 70ο λεπτό, καθώς ο αγώνας έληξε 3-2, με τη Γαλατασαράι να κατακτά τον τίτλο για 12η φορά. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ, επέλεξε την Αμπραμπάτ για την αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα με την Αντάλιασπορ, όπου σκόραρε το πρώτο του γκολ για τη Γαλατασαράι και έδωσε μία ασίστ στη νίκη με 4-0. Νορντίν Αμραμπάτ

  • Μάλαγα

Τον Ιανουάριο του 2014, ο Αμπραμπάτ εντάχθηκε στη Μάλαγα με δανεισμό έξι μηνών. Στις 10 Μαρτίου, πέτυχε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο, σε εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Οσασούνα[12] και στις 6 Απριλίου σκόραρε με πέναλτι στη νίκη με 4-1 επί της Γρανάδα.

Τον Αύγουστο του 2014, ο Αμπραμπάτ συμφώνησε να παρατείνει την παραμονή του στην Ανδαλουσία για ολόκληρη τη σεζόν. Στις 30 Απριλίου του επόμενου έτους, αγοράστηκε εξ ολοκλήρου έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.[15] Η μόνιμη θητεία του στην Κόστα δελ Σολ ήταν λιγότερο παραγωγική από την προσωρινή, παίζοντας 12 αγώνες χωρίς να σκοράρει.

  • Γουότφορντ

Στις 18 Ιανουαρίου 2016, ο Αμπραμπάτ μετακινήθηκε στην Γουότφορντ ΦΚ, με κόστος 6,1 εκατομμύρια στερλίνες. Έκανε το ντεμπούτο του πέντε ημέρες αργότερα, αντικαθιστώντας τον Τρόι Ντίνι στο τέλος της νίκης με 2-1 επί της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2017, ο Αμπραμπάτ επέστρεψε στην Ισπανία, αφού συμφώνησε σε μονοετή δανεισμό με την ΚΝ Λεγανές.

  • Αλ Νασρ

Στις 16 Ιουλίου 2018, ο Αμπραμπάτ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αλ Νασρ Ριάντ από τη Σαουδική Αραβία.Τη σεζόν 2018-19 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του. Πέτυχε 5 γκολ και είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ασίστ στη σεζόν, μαζί με τον συμπαίκτη του Αμπντεραζάκ Χαμνταλά.

  • ΑΕΚ

Στις 16 Αυγούστου 2021, ο Αμπραμπάτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Α.Ε.Κ..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments