Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης συνεχάρη Γιαννίκη και Μήτογλου

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης συνεχάρη Γιαννίκη και Μήτογλου
ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και έδωσε τα εύσημα σε Αργύρη Γιαννίκη και Γεράσιμο Μήτογλου.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο με 3-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φετινής Super League και την έστειλε στη δεύτερη θέση, ισόβαθμη με τους ΠΑΟΚ και Βόλο που μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα και βρίσκονται μόλις έναν βαθμό μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Περιστερίου είχε σοβαρά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου και του διαιτητή VAR Σιδηρόπουλου που έκλεισαν τα ματ σε δυο πέναλτι – μαρς υπέρ του Ατρομήτου που δεν δόθηκαν ποτέ, το ένα όταν ήταν το σκορ 0-0 και το άλλο στο 1-0.

Συγχαρητήρια Μελισσανίδη σε Γιαννίκη και Μήτογλου

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκε με το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (3-0) ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» συνεχάρη του παίκτες για τη νίκη επί των Περιστεριωτών.

Στη συνέχεια συνεχάρη προσωπικά τόσο τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη για την εμφατική νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, ενώ συνεχάρη εξίσου και τον 21χρονο στόπερ, Γεράσιμο Μήτογλου που έκανε εξαιρετική, παρθενική, εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του «δικεφάλου» κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments