Lifestyle

Μυρτώ Πισπινή: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή»

Μυρτώ Πισπινή: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή»
Μυρτώ Πισπινή: Πιο γοητευτική από ποτέ η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Μαριάννα Θεοχάρη.

Το «Καλημέρα Ζωή» αποτελεί σταθμό για την ελληνική μυθοπλασία. Ήταν μία ελληνική καθημερινή τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Νίκο Φώσκολο για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου 1993 και αποτελεί την δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου μετά την Λάμψη, που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το 1991, με τις δύο σειρές να μοιράζονται κοινά στοιχεία. Η σειρά παρουσιάζει την παράλληλη ζωή δυο οικογενειών, της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας Άρχου, και της οικογένειας του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη. Από το 2000 η οικογένεια Άρχου παύει να υπάρχει πλέον στη σειρά και το περιεχόμενο εστιάζει περισσότερο σε αστυνομικές και κοινωνικές ιστορίες, με τα μέλη της οικογένειας Θεοχάρη να παραμένουν στη σειρά μέχρι το τέλος της.

Σκηνοθέτες της σειράς υπήρξαν οι Λίνος Χριστοδούλου, Νίκος Φώσκολος και Γιώργος Βουτσίνος, ενώ σεναριογράφοι ήταν οι Νίκος Φώσκολος και Ντέλλα Φώσκολου. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 31 Μαρτίου του 2006. Η σειρά έφτασε συνολικά τα 3.093 επεισόδια, το δεύτερο μεγαλύτερο νούμερο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης μετά τη Λάμψη (1991 – 2005), η οποία έφτασε τα 3.457 επεισόδια.

Κατά τη διάρκεια των 13 χρόνων προβολής της σειράς, περισσότεροι από 1.000 ηθοποιοί έλαβαν μέρος σε αυτή. Αυτοί με την μακροβιότερη παρουσία στη σειρά ήταν η Μυρτώ Πισπινή που συμμετείχε στην σειρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιό της, η Μίνα Χειμωνά που συμμετείχε στη σειρά από το 1993 μέχρι το 2005, ο Γιώργος Βασιλείου στο ρόλο του Στάθη Θεοχάρη που συμμετείχε από το 1993 μέχρι το 2004, ενώ εξίσου μεγάλους ρόλους από άποψη χρονικής παρουσίας είχαν οι ηθοποιοί Μάρθα Κουμπάρου, Βίκυ Καπετάνη, Δημήτρης Αρώνης, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ευαγγελίδης, Σπύρος Μισθός και Μαίρη Βιδάλη.

Τον Μάρτιο του 2006, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σειρά πριν ακόμα λήξει η 13η σεζόν, διότι η τηλεθέαση δεν ήταν η ίδια με τους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

Το σενάριο έγραψε ο Νίκος Φώσκολος, ο οποίος επίσης εργάστηκε αποκλειστικά ως σκηνοθέτης τουλάχιστον για τα πρώτα 30 επεισόδια. Ο ίδιος βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του νεοσύστατου τότε ΑΝΤ1 το 1990, όπου και έγινε μια πρώτη συζήτηση για τη σειρά και τη προετοιμασία της. Οι ιθύνοντες του καναλιού επέμεναν στην πρώτη τους σκέψη για μια εβδομαδιαία σειρά. Εκείνος όμως είχε τις αντιρρήσεις του, επιθυμώντας μια καθημερινή, και τελικά κέρδισε. Η προετοιμασία της σειράς διήρκησε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο.

Μυρτώ Πισπίνη: Παραμένει κούκλα

Ένας από τους ρόλους που είχε «σημαδέψει» το τηλεοπτικό κοινό ήταν ο αστυνόμος Θεοχάρης, που υποδυόταν ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος απεβίωσε στις 2 Νοεμβρίου του 2016! Τη σύζυγο του Θεοχάρη, Μαριάννα Θεοχάρη, υποδυόταν η Μυρτώ Πισπινή. Μια πανέμορφη, ξανθιά, με αγγελικό πρόσωπο και καταγάλανα μάτια, ηθοποιός.

Κι αν τα χρόνια έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε, η Μυρτώ Πισπίνη παραμένει γοητευτική και όμορφη, όπως θα δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments