Οικονομία

Σκυλακάκης για επίδομα θέρμανσης: Μέχρι 10 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα

Σκυλακάκης για επίδομα θέρμανσης: Μέχρι 10 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα
Σκυλακάκης για επίδομα θέρμανσης: Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αναφέρθηκε στο επίδομα θέρμανσης λέγοντας πως μέχρι 10 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αναφέρθηκε στο επίδομα θέρμανσης λέγοντας πως μέχρι 10 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μεταξύ άλλων ανέφερε πως ένα τμήμα θα δοθεί ως προκαταβολή μέχρι 10 Δεκεμβρίου για αυτούς που πήραν πέρυσι επίδομα θέρμανσης. Θα λάβουν καταρχήν το σύνολο του επιδόματος που έλαβαν πέρυσι και αν τα τιμολόγια τους είναι μεγαλύτερα, θα πάρουν το υπόλοιπο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα λάβουν το επίδομα και οι καινούργιοι δικαιούχοι. Θεόδωρος Σκυλακάκης

Για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα

Σχετικά με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα δεν μπορεί να μειωθεί, γιατί έχουμε έλλειμμα 7,3%, ξεκαθάρισε ο κ. Σκυλακάκης. «Αν μπορούσα, θα το έκανα αύριο το πρωί», σημείωσε. Εκτίμησε πως οι τιμές στα προϊόντα θα υποχωρήσουν πριν από τον Απρίλιο, ενώ τόνισε ότι πρέπει να αυξήσουμε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Αν θα δοθεί μέρισμα σε χαμηλοσυνταξιούχους

Για τα αναδρομικά συνταξιούχων, είπε ότι τηρούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Σχολιάζοντας την επισήμανση των Γιώργου Παπαδάκη, ότι η Κυβέρνηση έχει διατηρήσει ορισμένα άρθρα του νόμου Κατρούγκαλου, τον οποίο αρχικά είχε πει ότι θα καταργήσει, ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι διορθώθηκαν οι αδικίες που υπήρχαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments