Lifestyle

Kanye West: Άλλαξε το όνομά του σε Ye με την άδεια δικαστηρίου

Kanye West: Άλλαξε το όνομά του σε Ye με την άδεια δικαστηρίου
Kanye West: Ο ράπερ έλαβε τη δικαστική έγκριση προκειμένου να μικρύνει το όνομά του σε Ye.

Ο Kanye West έλαβε τη δικαστική έγκριση προκειμένου να μικρύνει το όνομά του σε Ye. O 44χρονος μουσικός, παραγωγός και επιχειρηματίας στον τομέα της μόδας χρησιμοποίησε το Ye ως ταυτότητά του στο Twitter για χρόνια και κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο προκειμένου αυτό να είναι το πλήρες όνομά του, χωρίς τη χρήση μεσαίου ονόματος ή επιθέτου.

Η δικαστίνα του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Μισέλ Ουίλιαμς ενέκρινε το αίτημά του χθες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

“Ye” ήταν επίσης ο τίτλος του άλμπουμ του Γουέστ το 2018. Ο ίδιος είπε σε ραδιοφωνικό δίκτυο ότι εκείνη τη χρονιά πίστευε πως το “ye” ήταν η λέξη που χρησιμοποιείτο πιο πολύ στη Βίβλο, όπου σημαίνει «εσύ».

Εκπρόσωποι του καλλιτέχνη δεν έχουν ανταποκριθεί προς το παρόν σε αίτημα να σχολιάσουν.

Kanye West: Αιωρείται στα σύννεφα για το νέο του video clip

Ο Kanye West κυκλοφόρησε μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «24», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του «DONDA».

Σε σκηνοθεσία του Nick Night, το βίντεο ξεκινά με πλάνα από το δεύτερο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ, που διοργάνωσε ο West στην Ατλάντα, στο Mercedes-Benz Stadium – όπου ανυψώθηκε προς την οροφή του σταδίου – προτού αρχίσει να πετά στα σύννεφα.

Τα οπτικά εφέ του «24» στην πραγματικότητα οδηγούν τη συμβολική ανάβαση του Kanye ένα βήμα παραπέρα και τον εμφανίζουν να αιωρείται μέσα στα σύννεφα που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή.

Το νέο μουσικό βίντεο κυκλοφορεί μετά από το κλιπ του τραγουδιού «Come To Life» στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί στιγμιότυπα από το πάρτι ακρόασης στο Σικάγο, στο Soldier Stadium μεταξύ άλλων, εκείνο του αυτοπυρπολισμού του και η εμφάνιση της Kim Kardashian, πρώην συζύγου του, με νυφικό από την πρώτη συλλογή couture του Gvasalia για τον Balenciaga. svg%3E

Το άλμπουμ «DONDA» είναι αφιερωμένο στην εκλιπούσα μητέρα του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία, Donda West ακαδημαϊκό που είχε κυρίαρχη θέση στη ζωή του όχι μόνο ως φύλακας αλλά και σύμβουλος μουσικής.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα μετά από συνεχείς καθυστερήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments