Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις εργατών στο δήμο Μαραθώνα

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις εργατών στο δήμο Μαραθώνα
Θέσεις εργασίας: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών έναντι λοιπών αντικαταβολών προωθεί ο Δήμος Μαραθώνος, που εδρεύει στο Μαραθώνα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών έναντι λοιπών αντικαταβολών προωθεί ο Δήμος Μαραθώνος, που εδρεύει στο Μαραθώνα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αναμένεται.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

ΥΕ Εργατών ταφής – εκταφής νεκρών (4 θέσεις)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Μαραθώνος, Λ. Μαραθώνος 104, Τ.Κ. 19005, Νέα Μάκρη, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Αρετής Παπαϊωάννου (τηλ. επικοινωνίας: 22943 20525).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την προκήρυξη dimos marathwna

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments