Lifestyle

Kate Middleton: Φωτιά στα κόκκινα – Το νέο hairlook της εντυπωσιάζει

Kate Middleton: Φωτιά στα κόκκινα – Το νέο hairlook της εντυπωσιάζει
Kate Middleton: Έγινε κοκκινομάλλα και εμφανίσθηκε με μονόχρωμα outfit, ίδιο με το χρώμα των μαλλιών της!

Στον δρόμο που χάραξε η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, κινείται και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton. Τι κι αν οι φήμες θέλουν τις δυο δούκισσες να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, απ ‘ότι φαίνεται στο γούστο συμφωνούν απόλυτα, καθώς η Kate ακολούθησε την αλλαγή που έκανε η Meghan πριν από λίγες εβδομάδες.

Στις 17 Οκτωβρίου, η δούκισσα έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των Earthshot Prize Awards πλάι στο σύζυγό της, πρίγκιπα William, και εντυπωσίασε με το νέο auburn hair look της. Τα καστανά μαλλιά της έχουν πλέον αρκετούς κόκκινους τόνους, που “ζεσταίνουν” το πρόσωπό της και κάνουν την κουπ της πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Οι ginger αποχρώσεις στα μαλλιά, από τις πιο ανοιχτόχρωμες, μέχρι τις πιο θεατρικές κόκκινες και τις red brown θεωρούνται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και η Meghan Markle, η οποία πρόσφατα υιοθέτησε μια παρόμοια auburn απόχρωση στα μαλλιά της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν υπέρκομψη, επιλέγοντας ένα κατακόκκινο outfit από μια πλισέ φούστα και ζιβάγκο. Το απλό αυτό outift ολοκλήρωσε με nude αξεσουάρ- γόβες και mini bag. Το κόκκινο ζιβάγκο είχε την υπογραφή Ralph Lauren ενώ η φούστα ήταν του οίκου Christopher Kane.

Η μονοχρωμία παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτή τη σεζόν και το μονόχρωμο αποτελεί μια safe επιλογή.

Η Billie Eilish για τη συνάντησή της με την Kate Middleton

Η Billie Eilish και ο Finneas, συνάντησαν την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William στην επίσημη πρεμιέρα του James Bond στο Λονδίνο, με τίτλο «No Time to Die», την οποία συνοδεύει το ομώνυμο τραγούδι που έγραψαν τα δύο αδέλφια.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μοιράστηκε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Όπως όλοι εκείνοι που έλαβαν μέρος στη δημιουργία της ταινίας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη βασιλική οικογένεια, έτσι και η Eilish μίλησε και φωτογραφήθηκε με τα μέλη της.

Πιο συγκεκριμένα, η ποπ σταρ δήλωσε πως η συνάντηση δεν ήταν τόσο επίσημη, όπως τη φανταζόταν, αφού ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήταν πολύ ζεστοί μαζί της.

«Υπήρχε μία λίστα με πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σχετικά με το πρωτόκολλο και τους κανόνες που έπρεπε να ακολουθήσουν κατά τη γνωριμία τους με τη βασιλική οικογένεια. Και ενώ όπως υποστήριξε προσπάθησε να κάνει όλα όσα της είχαν πει, τελικά η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ήταν πολύ φυσιολογικοί, χωρίς να την κάνουν να νιώθει δέος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments