Lifestyle

Super Κατερίνα: Αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου και το ανακοίνωσε on air!

Super Κατερίνα: Αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου και το ανακοίνωσε on air!
Super Κατερίνα: Μια απρόσμενη αποχώρηση που ανακοινώθηκε την ώρα της εκπομπής. Για ποιο λόγο έφυγε

Μια ξαφνική αποχώρηση είχαμε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο Χάρης Λεμπιδάκης πήρε το λόγο και είπε πως αποφάσισε να σταματήσει να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, αφού σύντομα θα κάνει κάτι δικό του στην τηλεόραση.

«Θέλω Κατερίνα μου να σε ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω από την εκπομπή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το τονίζω αυτό γιατί δεν θέλουν να γραφτούν διάφορα. Δεν ήθελα αυτό το πράγμα να περάσει μέσω κάποιας ανάρτηση που μπορεί να έκανα.

Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω, γιατί προς τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μια εκπομπής που ετοιμάζω  και θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να σε ευχαριστήσω και εσένα και τον Νίκο για την προσπάθεια που κάνατε για να είμαι εδώ φέτος.

Σαφώς δεν το μετανιώνω, αλλά για κάποια πράγματα δεν είμαστε για αυτά και όλα δεν είναι για εμάς. Αυτό το πράγμα το είδα. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και ανέφερε πως σέβεται την προσωπική επιθυμία του συνεργάτη της και πως είναι δίπλα του σε αυτή του την απόφαση, ενώ πρόσθεσε πως  ότι η προσωπική επιθυμία του καθενός είναι σεβαστή και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσά τους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments