Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Η κόντρα με τον Τραμπ, οι τσακωμοί με τα αδέλφια του, ο εθισμός και το διαζύγιο

Άλεκ Μπάλντουιν: Η κόντρα με τον Τραμπ, οι τσακωμοί με τα αδέλφια του, ο εθισμός και το διαζύγιο
Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.

Συντετριμμένος είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας, τη διευθύντρια φωτογραφίας  Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έχασε τη ζωή της. Όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, στον ηθοποιό δόθηκε ένα όπλο που περιγράφηκε ως ασφαλές και «άσφαιρο», ωστόσο περιείχε αληθινές σφαίρες.

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο ζωής του δημοφιλούς ηθοποιού θα παρατηρήσει κάποιος πως ποτέ δεν ήταν ήρεμα τα πράγματα, καθώς στην πορεία των χρόνων βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους. Από τη μια για οκογενειακά ζητήματα, από την άλλη για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ βρέθηκε και στο στόχαστρο της οικογένειας “Τραμπ”.

Η ζωή και η καριέρα του

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είχε μια μακρά ιστορία στο προσκήνιο χάρη σε μια καριέρα που κράτησε πάνω από τέσσερις δεκαετίες και περιλάμβανε πολλές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, podcast, ακόμη και βιβλία. Έχει αποκτήσει αξιόλογους ρόλους σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το “30 Rock”, έδωσε τη φωνή του σε ταινίες όπως το franchise “The Boss Baby” και, φυσικά, κέρδισε ένα Emmy για την πλαστοπροσωπία του στον Donald Trump στο “Saturday Night Live”.

Εκτός δουλειάς τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για τον ηθοποιό. Από τη μια αντιμετώπισε οικογενειακά ζητήματα, από την άλλη ο εθισμός του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, η κόντρα με τον Τραμπ, και τέλος η χθεσινή τραγωδία, ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των “ιστοριών” της ζωής του.

Το χρονικό μιας τραγωδίας

Ο Μπάλντουιν γύριζε το Western “Rust” όταν πυροβόλησε με ένα πιστόλι που κατέληξε και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα και την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς. Η ίδια πέθανε αργότερα από τα τραύματά της.

Μετά το ατύχημα, ο Μπάλντουιν φαινόταν να είναι εντελώς αναστατωμένος για την εμπλοκή του και εθεάθη να κλαίει στο πάρκινγκ έξω από το γραφείο του σερίφη της Santa Fe. Όσο για το γιατί ήταν εκεί ο Baldwin, ένας αξιωματούχος του τμήματος είπε στο Deadline , «Ο κ.  Άλεκ Μπάλντουιν ανακρίθηκε από τους ανακριτές και αφέθηκε ελεύθερος», προσθέτοντας, «Δεν έχουν κατατεθεί συλλήψεις ή κατηγορίες».

Η πρώτη αντίδραση μετά το δυστύχημα

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και βαθιά θαυμαστής συναδέλφου μας», είπε σε tweet ο χολιγουντιανός αστέρας που τράβηξε την σκανδάλη στο όπλο που αποτελούσε μέρος των γυρισμάτων της ταινίας.

«Συνεργάζομαι απολύτως με την αστυνομική έρευνα ώστε να βρούμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του» συνεχίζει και κλείνει το μήνυμά του λέγοντας:  «Η καρδιά μου έσπασε για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγαπούσαν την Χαλίνα», πρόσθεσε.

Οι εθισμοί στη ζωή του

Νωρίς στη ζωή του, ο Άλεκ Μπάλντουιν πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, κάτι που οδήγησε ακόμη και σε υπερδοσολογία στα είκοσι του. Ο Baldwin αποκάλυψε στο ” Good Morning America ” ότι ενώ κράτησε την υπερβολική δόση του “πολύ ιδιωτική για χρόνια και χρόνια”, έγινε νηφάλιος πριν κλείσει τα 27. Εξήγησε πώς πριν από αυτό υπήρξαν “δύο χρόνια που έζησα σε εκείνη την λευκή καυτή περίοδο ως ένας καθημερινός χρήστης ναρκωτικών, ως καθημερινός πότης στη δυστυχία μου… ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Οι τσακωμοί με τον αδερφό του

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είχε διαφορετικές πολιτικές απόψεις με τα μέλη της οικογένειας του. Για χρόνια, ο Alec Baldwin υποδύθηκε τον πρώην πρόεδρο Donald Trump στο “Saturday Night Live” και ενώ η ερμηνεία ήταν εξαιρετική για την καριέρα του, ο αδελφός του Stephen Baldwin δεν φαινόταν να το εκτιμά.

Ενώ τα αδέρφια ήταν γνωστά ως κολλητοί, ο Άλεκ και ο Στίβεν προφανώς άφησαν την πολιτική μεταξύ τους και σταμάτησαν να μιλούν μεταξύ τους. Ο Stephen είπε στο  CBN News δύο χρόνια αργότερα, “Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον αδελφό μου Alec από τις εκλογές. Και είμαι ψύχραιμος με αυτό.” Ενώ είπε ότι «τον αγαπά μέχρι θανάτου», ο Στίβεν εξήγησε γιατί τον ενόχλησε η εντύπωση του Άλεκ στον Τραμπ. «Είναι πολύ μακριά», είπε ο Στίβεν, «όταν επιτίθεστε στη σύζυγο και επιτίθεστε στα παιδιά… μην επιλέγετε τις οικογένειες των ανθρώπων. Αυτό δεν είναι ωραίο». Ωστόσο, το 2019, ο Άλεκ φαινόταν να επεκτείνει ένα κλαδί ελιάς στον εν διαστάσει αδερφό του με τη μορφή μιας ανόητης παλιάς φωτογραφίας που τους δημοσίευσε στο Instagram, γράφοντας: «Θα ξαναπάρουμε το συγκρότημα».

Όταν ο δημοφιλής ηθοποιός παρίστανε τον… Ντόναλντ Τραμπ

Ο Αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, κυρίως για το ότι μιμείτο τον Ντόναλντ Τραμπ στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live.

Η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης δε θα μπορούσε να είχε αφήσει ασχολίαστο το ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, το οποίο σημαδεύτηκε από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Κατά τη διάρκεια του Saturday Night Fever ο Άλεκ Μπαλντουιν είχε εμφανιστεί ως Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπάιντεν. Οι δυο τους προσέφεραν απίστευτες στιγμές γέλιου καθώς αποτύπωσαν στο έπακρο τις εκφράσεις και τις κινήσεις των δύο μονομάχων.

Το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ Junior

“Αυτό το βλέμμα όταν ένα αντιόπλο σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους με ένα όπλο από ό,τι είχε ποτέ η εκτεταμένη συλλογή πυροβόλων όπλων σας” σχολίασε καυστικά με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ Junior.

Ένα δύσκολο διαζύγιο

Μπορεί ο Μπάλντουιν να είναι ευτυχισμένος παντρεμένος αυτές τις μέρες, αλλά η προηγούμενη  σχέση του με την ηθοποιό Kim Basinger είχε ως αποτέλεσμα ένα ταραχώδες διαζύγιο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1993 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «The Marrying Man». Επτά χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Baldwin περιέγραψε τον Basinger ως “ένα εξωτικό, υπέροχο άτομο” σε ένα  προφίλ του Vanity Fair . Ωστόσο, η σχέση τους χαρακτηρίστηκε ακόμη και τότε ως «ασταθής», με την οποία μάλωναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η πολύχρονη πάλη του με τη νόσο του Lyme

Ο Alec Baldwin δεν χρειάστηκε να ασχοληθεί μόνο με το οικογενειακό δράμα όλα αυτά τα χρόνια. Είχε επίσης κάποιους σοβαρούς φόβους για την υγεία του που προήλθαν από τη νόσο του Lyme. Ο ηθοποιός ανέφερε για πρώτη φορά ότι είχε νοσήσει από τα τσιμπούρια σε μια συνέντευξη του 2011 στους New York Times .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments