Διεθνή

Συγκινητικό βίντεο: Πατέρας και γιος χορεύουν με τρελό κέφι καθώς ο μικρός νίκησε τον καρκίνο

Συγκινητικό βίντεο: Πατέρας και γιος χορεύουν με τρελό κέφι καθώς ο μικρός νίκησε τον καρκίνο
Συγκινητικό βίντεο: Ασύλληπτη η χαρά και η ικανοποίηση που θα νιώθουν και οι δύο τους. Ο μικρός τα κατάφερε και η ζωή πλέον του ανήκει.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα απίστευτα συγκινητικό βίντεο, το οποίο αποτυπώνει τη χαρά ενός πατέρα του όποιου ο μόλις πέντε ετών γιος του έδωσε μία ευτυχώς νικηφόρα μάχη με τον καρκίνο.

Η φράση «υγεία να έχουμε» τα τελευταία χρόνια έχει λάβει την αξία που της πρέπει. Ακόμη μια απόδειξη έρχεται από τον Κένιθ Τόμας και τον γιο του, Κρίστιαν, που όπως φαίνεται και στο συγκινητικό βίντεο, χόρεψαν μέσα σε τρελό κέφι στην αυλή του σπιτιού τους, στο Νιου Τζέρσεϋ, καθώς η επάρατη νόσος αποτέλεσε παρελθόν από την οικογένειά τους στις αρχές του μήνα.

Ο Κρίστιαν είναι σχεδόν πέντε ετών τώρα, αλλά χρειάστηκε να δώσει μάχη με τον καρκίνο από τότε που ήταν μόλις 14 μηνών. Στην οικογένεια άρεσε να αφιερώνει χρόνο για να χορεύει και να γιορτάζει τη βελτίωση στην υγεία του αγοριού κάθε τόσο. Η μητέρα του μικρού, Τζόσελιν, κινηματογράφησε τη μοναδική αυτή στιγμή, η οποία «ανέβηκε» στο Instagram στα μέσα Οκτωβρίου και από τότε έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής.

Δεν είναι και μικρός ο λόγος για τον οποίο υπάρχει τόση χαρά στην οικογένεια. Το βίντεο αυτό προκαλεί και μια ψυχική ανάταση σε όσους ήταν μακριά από τη μάχη που βίωσε ο μικρός Κρίστιαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments