Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις: 72 θέσεις στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Προσλήψεις: 72 θέσεις στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Προσλήψεις: Μέχρι αύριο θα υποβάλλονται αιτήσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθούνται σε Υπηρεσίες του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Δράμας και Έβρου.

Μέχρι αύριο θα υποβάλλονται αιτήσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθούνται σε Υπηρεσίες του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Δράμας και Έβρου.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας
  • ΥΕ Προσωπικού

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) Γραμματεία Αντιπρόεδρου Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Άγιος Λουκάς, Τ.Κ.: 654 04, Καβάλα, υπόψη κ. Χαράς Σαουλίδου ή κ. Πασχαλίνας Νέδου (τηλ. επικοινωνίας: 2510462177 και 2510462176, αντίστοιχα). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments