Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Υποβασταζόμενη έφτασε στη Μητρόπολη για το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά

Ντόρα Μπακογιάννη: Υποβασταζόμενη έφτασε στη Μητρόπολη για το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά
Ντόρα Μπακογιάννη: Την χειροκρότησε ο κόσμος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά. Και ήταν εκεί, παρούσα, πάρα το πρόβλημα της υγείας της. Έφτασε στη Μητρόπολη λίγο πριν από τις 14:00, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη και με μια πατερίτσα να τη στηρίζει για να περπατήσει. Στο πλευρό της και η κόρη της, Αλεξία Μπακογιάννη. Καθώς εισερχόταν στη Μητρόπολη ο κόσμος την χειροκρότησε.

Μπαίνοντας στη Μητρόπολη, η Ντόρα Μπακογιάννη πλησίασε, αγκάλιασε και φίλησε τον σύζυγο και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε αναρτήσει και ένα συγκινητικό μήνυμα λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά τη Δευτέρα, το οποίο απέκτησε ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της μάχης που δίνει και η ίδια με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα σε μια έντονη συναισθητικά ανάρτηση η ίδια είχε αναφέρει:

«Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments