Video

The Voice: Η Τάμτα εισέβαλε στο πλατό στο κάλεσμα του Σάκη Ρουβά

The Voice: Η Τάμτα εισέβαλε στο πλατό στο κάλεσμα του Σάκη Ρουβά
The Voice: "Είπα για πλάκα πως "έρχομαι να κάνω ένα guest". Να, που έκανα guest" αναφώνησε η Τάμτα.

Μια απρόσμενη επισκέπτρια είχαν οι coaches στο πλατό του The Voice στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Τάμτα.

Ειδικότερα, όταν η όμορφη διαγωνιζόμενου ολοκλήρωσε την προσπάθεια στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου, ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδίασε τους πάντες φωνάζοντας κοντά του την Τάμτα.

«Τάμτα! Έλα να κάνεις την μετάφραση» φώναξε ο απόλυτος Έλληνας σταρ προς την καλή του φίλη με αφορμή την δυσκολία της παίκτρια στην επικοινωνία στα ελληνικά. «Παιδιά, έκανε μια φωτογράφιση εδώ δίπλα και είπε να περάσει να πει ένα γεια» τόνισε η Έλενα Παπαρίζου προς τους υπόλοιπους coaches.

«Και είπα εγώ για πλάκα πως «έρχομαι να κάνω ένα guest». Να, που έκανα guest» σημείωσε με χαμόγελο η Τάμτα για να συνεννοηθεί στη συνέχεια με την διαγωνιζόμενη του The Voice και να μεταφράσει τα απαραίτητα στον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη.

Στο The Voice απολαμβάνουν οι coaches μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω…

Λίγα λόγια για την Τάμτα

Σχετικά με την σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα

Για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Πάρι Κασιδόκτωστα μίλησε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε γιατί δεν ανήκει στο δυναμικό της PANIK Records που ανήκει στον πρώτο, αλλά της Minos-EMI/Universal, λέγοντας πως συναντά κόσμο που θεωρεί δεδομένο ότι είναι στην PANIK Records και τους λέει πως ανήκει στη Minos-EMI/Universal. Μάλιστα, η ίδια τη χαρακτήρισε δική της απόφαση, την οποία -όπως σημείωσε- στηρίζει και δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις.

Σχετικά με την ηλικία της Ακόμα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ζήτημα της ηλικίας και είπε πως «δεν νιώθει ότι μεγαλώνει» και συμπλήρωσε:

«Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω μια χαρά, μικρή. Κάνω 3 φορές τη βδομάδα γυμναστική. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω κιλά. Ίσα-ίσα, δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω πάρα πολύ. Κάποτε μαγείρευα. Στη Γεωργία μαγείρευα πολύ. Εδώ στην Ελλάδα, όχι, αλλά τώρα στην καραντίνα ξαναμαγείρεψα. Κάνω ένα ωραίο φαγητό από τη Γεωργία».

Πάντως, η ίδια όπως σημείωσε, δεν συζητά με τον σύντροφό της το ενδεχόμενο οικογένειας και δεν κανονίζουν κάτι προς το παρόν.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna»

Εφόσον σε λίγες ημέρες θα γίνει ο τελικός της Eurovision 2021, η Τάμτα ανέφερε πως δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο εκ νέου συμμετοχής της, αυτή τη φορά με την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τάμτα εκπροσώπησε την Κύπρο, το 2019, με το τραγούδι «Replay» και κατέλαβε τη 13η θέση ενώ, το 2007, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να εκπροσωπήσει και την Ελλάδα με την μπαλάντα «With Love», αλλά δεν πήρε το εισιτήριο για τον διαγωνισμό στο Ελσίνκι.

Πάντως, η Τάμτα βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τη Madonna στη Eurovision 2019, στο Τελ Αβίβ και η ίδια είπε:

«Στη Γεωργία δεν είχα τηλεόραση και πήγαινα στον ξάδελφό μου να δω το MTV. Πού να φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna; Οραματιζόμουν ότι ήμουν στη σκηνή και από κάτω φώναζαν και τότε φαινόταν αστείο, αλλά στη Eurovision το έζησα στα αλήθεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments