Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ: Πότε λήγει η προθεσμία για εκπαιδευτικό προσωπικό στις ΕΠΑΣ Μαθητείας

ΟΑΕΔ: Πότε λήγει η προθεσμία για εκπαιδευτικό προσωπικό στις ΕΠΑΣ Μαθητείας
ΟΑΕΔ: Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για τις ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Πάτρας, Μυτιλήνης και Ρόδου.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για τις ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Πάτρας, Μυτιλήνης και Ρόδου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα  8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23:59.

Πως υποβάλλονται αιτήσεις

Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/ekpaideutes-epaggelmatikon-skholon-epas-matheteias-tou-oaed

Για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας Πάτρας, Μυτιλήνης και Ρόδου, σχολικού έτους 2021-2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Ολόκληρη η υπουργική απόφαση ΕΔΩ

Δείτε τις ειδικότητες που ζητούνται ΕΔΩ ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 4.000 ανέργους

Νέο πρόγραμμα για 4.000 ανέργους ηλικίας 30 ετών και άνω με επιδότηση μισθού ως 75% και μισθό 933 ευρώ για 12 μήνες αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα από τον ΟΑΕΔ.

Αντικείμενο της δράσης είναι η δημιουργία 4.000 νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης με την πρόσληψη ανέργων, εγγεγραμμένων στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ, ηλικίας 30 ετών και άνω, στις Περισσότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες (ΠΑΠ). Συμπεριλαμβάνονται Αττική και Νότιο Αιγαίο.

Τι περιλαμβάνει η δράση

Η δράση περιλαμβάνει την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων εγγεγραμμένων στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ένα μήνα κατά την υπόδειξή τους στις επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις επιχορηγούνται για κάθε άτομο που υπάγεται στη δράση από την ημερομηνία πρόσληψής του και για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Οι επιλέξιμες δαπάνες δίνονται με τη μορφή επιχορήγησης και αφορούν το μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος του ωφελούμενου για 12 μήνες πλήρους απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των μηνιαίων μικτών αποδοχών, των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών καθώς και των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και των επιδομάτων αδείας.

Η δράση υλοποιείται με εφαρμογή κλίμακας μοναδιαί-ου κόστους, σύμφωνα με τα με αριθμ. 15738/-05-02-2021 και 16581/11-2-2021 έγγραφα της Ειδικής Υπηρεσίας Θεσμικής Υποστήριξης (ΕΥΘΥ), βάσει των οποίων το μοναδιαίο κόστος ανά θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (25 ασφαλιστικές ημέρες) ανέρχεται στο ποσό των 933,00 € μηνιαίως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments