Οικονομία

Υπουργείο Ανάπτυξης: Τίθεται προσωρινός περιορισμός στην εμπορία καλλυντικών προϊόντων επαγγελματικής χρήσης

Υπουργείο Ανάπτυξης: Τίθεται προσωρινός περιορισμός στην εμπορία καλλυντικών προϊόντων επαγγελματικής χρήσης
Υπουργείο Ανάπτυξης: Προσωρινός περιορισμός τίθεται στην εμπορία των καλλυντικών προϊόντων για επαγγελματική χρήση μέχρι και την πάροδο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Προσωρινός περιορισμός τίθεται στην εμπορία των καλλυντικών προϊόντων για επαγγελματική χρήση μέχρι και την πάροδο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Αποφασίστηκε να πωλούνται επαγγελματικά προϊόντα μόνο σε επαγγελματίες με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης με το προεδρείο της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ελλάδος και όπως επισημάνθηκε στις δηλώσεις, η απόφαση έχει να κάνει όχι μόνο για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και με την πάταξη της παραοικονομίας.

Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

«Σε πνεύμα καλόπιστης συνεννόησης, με τη συνεργασία του κ. Καββαθά και του κ. Χατζηθεοδοσίου και φυσικά με τη συνάντησή μας με το προεδρείο της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ελλάδος, λαμβάνουμε ένα μέτρο που πιστεύουμε και θα βοηθήσει τον κλάδο της κομμωτικής να τηρήσει τα μέτρα για τον Covid και θα συμβάλει στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αυτών. Η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα ανοιχτοί σε κάθε μέτρο που μπορούμε να λάβουμε για να βοηθήσουμε τους επαγγελματικούς κλάδους που πλήττονται ιδιαιτέρως από την πανδημία».

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης είπε: «Ο κλάδος των κομμωτών είναι ένας κλάδος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας. Αντιμετωπίζει και αυτός τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι κλάδοι. Από την άλλη, η πολιτεία έχει στηρίξει με πολλά μέτρα έτσι ώστε να διατηρηθεί η λειτουργία των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Το υπουργείο Ανάπτυξης, στηρίζοντας τον κλάδο με απόφαση του πρωθυπουργού, επιλύει ένα βασικό αίτημα, έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα βέβαια τηρώντας τα μέτρα έτσι ώστε να περάσουμε το 4ο κύμα αυτό της πανδημίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments