Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Της χάραξαν το αμάξι με κλειδί

Κατερίνα Καινούργιου: Της χάραξαν το αμάξι με κλειδί
Κατερίνα Καινούργιου: Της χάραξαν το αμάξι με κλειδί μετά το τέλος της εκπομπής της Super Κατερίνα στα στούντιο του ALPHA.

Η Κατερίνα Καινούργιου η παρουσιάστρια του ALPHA (Super Κατερίνα) μετά το τέλος της εκπομπής της πηγαίνοντας στο αμάξι της για το γυρισμό στο σπίτι έμεινε με ανοιχτό στόμα όταν είδε ότι της χάραξαν όλο το αμάξι.

Αυτή η δυσάρεστη έκπληξη πάνω στο αμάξι την στεναχώρησε πολύ και τώρα μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί στην αυριανή εκπομπή και τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας. Τις τελευταίες μέρες τίποτα καλό δεν της πηγαίνει μιας και έχει γίνει γνωστό ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει.

Το περιστατικό γνωστοποίησε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσιεύοντας story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται καθαρά η γραντζουνιά πάνω στην επιφάνεια του αυτοκινήτου της.

Κατερίνα Καινούργιου

Παράλληλα, έγραψε: «Υπέροχοι άνθρωποι χάραξαν όλο το αμάξι μου με κλειδί!!! Δεν έχω λόγια»

Νωρίτερα έγινε γνωστό και ένα άλλο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Έλενα Κρεμλίδου.

Της έσπασαν το αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι, μετά την αναμνηστική δόση του εμβολίου που έκανε την Δευτέρα, κλαίγοντας μίλησε στο instagram. Άγνωστοι εισέβαλαν στο όχημά της και το έκαναν γυαλιά καρφιά. Η πρώην παίκτρια του Survivor όταν γύρισε πίσω στο οχημά της διαπίστωσε ότι κάποιος είχε σπάσει το αυτοκίνητό της, πιθανότητα για να κλέψει. Κατερίνα Καινούργιου

Το άσχημο γεγονός συνέβη χτες (8/11) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι στον παράδρομο Λεωφόρο Κηφισίας. Της πήραν μέσα από το αμάξι μια ξεχασμένη τσάντα και ένα αγαπημένο μπουφάν. Ξεκαθάρισε πως δεν έπαθε κάτι κακό ούτε ζημιώθηκε οικονομικά. Πάνω από όλα έχει σημασία η υγεία της και συγχωρεί τους ληστές και δείχνοντας κατανόηση στους δράστες. Εύχεται να βρουν την αγάπη που τους λείπει.

«Είναι πολύ άσχημο κάποιος να σου καταστρέφει την περιουσία. Δεν θέλω να ευχηθώ κάτι κακό, γιατί όποιος το έκανε, θα είχε τους λόγους του αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ».

Τόνισε η Έλενα Κρεμλίδου πως δεν είναι σε θέση να μπει σε λεπτομέρειες για το γεγονός. Από το σοκ, την πίεση και κάποια άλλα προσωπικά της θέματα δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί καθόλου σχεδόν από χθες και έχει τρομερές ζαλάδες και ανακατωσούρες. Έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό λόγω του εμβολίου και έχει πόνους σε όλο το σώμα της και καμία αντοχή να σηκωθεί από το κρεβάτι καθώς ούτε όρεξη να φάει φαγητό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments