Ελλάδα

Ομόνοια: 24χρονη καταγγέλει ότι της έδωσαν ναρκωτικά και την βίασαν σε διαμέρισμα

Ομόνοια: 24χρονη καταγγέλει ότι της έδωσαν ναρκωτικά και την βίασαν σε διαμέρισμα
Ομόνοια: 24χρονη καταγγέλλει ότι δύο άντρες της έδωσαν ναρκωτικά και την βίασαν για αρκετές ώρες μέσα στο διαμέρισμα, οι δύο άντρες έχουν συλληφθεί.

Τις εφιαλτικές μέρες που έζησε στα χέρια δύο ανδρών περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Ομόνοια μία 24χρονη γυναίκα, η οποία εμφανίστηκε στο κεντρικό τμήμα της Αθήνας και κατήγγειλε πως την νάρκωσαν και στη συνέχεια την βίασαν για αρκετές ώρες μέσα στο διαμέρισμα στην Ομόνοια.

Το μεγάλο κακό ξεκίνησε όταν η νεαρή κοπέλα βγήκε με έναν από τους δύο άντρες

Η γυναίκα με καταγωγή από τη Φινλανδία συναντήθηκε πριν από πέντε ημέρες με έναν από τους δύο άνδρες τον οποίο γνώριζε και πήγαν βόλτα με το αυτοκίνητο του. Οι δυο τους κατέληξαν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Κρήτης στην Ομόνοια. Ομόνοια

Εκεί όμως υπήρχε ακόμη ένας άνδρας, που εμφανίστηκε ως φίλος του πρώτου. Μετά από λίγο οι τρεις τους ξεκίνησαν να διασκεδάζουν και να πίνουν αλκοόλ. Όμως, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η άτυχη κοπέλα, ο δεύτερος κατηγορούμενος της έδωσε ένα ποτό, από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο φίλος της, της επιτέθηκε και τη βίασε για αρκετές ώρες.

Η ίδια ξύπνησε μετά από αρκετές ώρες και άρχισε να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Τότε τους είπε πως θέλει να φύγει από το σπίτι, κάτι το οποίο έκανε τελικά στις πέντε τα ξημερώματα. Παρά το γεγονός πως αρχικά μετέβη στο αεροδρόμιο για να γυρίσει πίσω στη χώρα της, άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω στο κέντρο της Αθήνας αναζητώντας τον έναν από τους δύο δράστες.
Ομόνοια

Τους καθοδήγησε στο διαμέρισμα

Όταν δεν τον βρήκε η άτυχη γυναίκα εμφανίστηκε στους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος της Ομόνοιας και τους περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη, δίνοντας τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων. Τότε αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης επισκέφθηκαν το διαμέρισμα των οργίων στην οδό Κρήτης στην Ομόνοια όπου και εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους πέρασαν χειροπέδες αφού το θύμα τους αναγνώρισε. Η 24χρονη η οποία πρόκειται να εξεταστεί από γιατρό είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται αν την βίασε και ο δεύτερος άνδρας που της έδωσε το ποτό από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της.

Πλέον και οι δύο άνδρες ηλικίας 31 και 34 ετών αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments