Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Το δημόσιο μήνυμα μετά την τραγωδία στο φεστιβάλ Astroworld

Κιμ Καρντάσιαν: Το δημόσιο μήνυμα μετά την τραγωδία στο φεστιβάλ Astroworld
Κιμ Καρντάσιαν: Το δημόσιο μήνυμα μετά την τραγωδία και την κατακραυγή του κοινού στον Τράβις Σκοτ και την αδερφή της Κάιλι Τζένερ.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μία ανάρτηση για να εκφράσει την λύπη της για τα θύματα και τους τραυματίες του φεστιβάλ στο Τέξας. Το δημόσιο μήνυμά της έρχεται λίγες ώρες μετά την κατακραυγή του κοινού στον Τράβις Σκοτ και την αδερφή της, Κάιλι Τζένερ κατηγορώντας τους για αδιαφορία.

Μετά την τραγωδία στο Astroworld συγκεκριμένα στο Τέξας κατά την διάρκεια της εμφάνισης του Τράβις Σκοτ, η Κιμ Καρντάσιαν έστειλε το δικό της μήνυμα στο κοινό της στο Instagram.

Κιμ Καρντάσιαν

Το μήνυμά της φυσικά, ήρθε λίγες ώρες μετά την δημόσια κατακραυγή του κοινού προς τον ράπερ και την σύζυγό του -και αδερφή της- Κάιλι Τζένερ. Ο κόσμος την κατηγορεί για αδιαφορία, καθώς όση ώρα οι θαυμαστές «ποδοπατούνταν» κάτω από την σκηνή, εκείνη τραβούσε βίντεο για το Instagram της. Ο Τράβις Σκοτ και η Κάιλι Τζένερ έχουν αποκτήσει ήδη μία κόρη και περιμένουν το δεύτερο παιδί τους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα η Αμερικάνα σταρ είπε:

«Είμαι τόσο πληγωμένη για τις ζωές που χάθηκαν και για αυτούς που τραυματίστηκαν στο Astroworld. Όπως όλοι εσείς, έτσι και η οικογένειά μου είναι σοκαρισμένη με αυτή την τραγωδία. Συμπεριλαμβάνουμε όλα τα θύματα, τις οικογένειες και τους οικείους τους στις προσευχές μας για να αναπαυθούν και να γιατρευτούν, το ίδιο και ο Τράβις που ξέρουμε πόσο νοιάζεται για τους θαυμαστές του και είναι πραγματικά συντετριμμένος».

 Εκπρόσωπος του ράπερ έκανε γνωστή χθες την πρωτοβουλία του να αναλάβει εκείνος όλα τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων του Astroworld, ενώ θα χρηματοδοτήσει επίσης ένα πρόγραμμα ψυχικής υποστήριξης και θα προσφέρει δωρεάν συνεδρίες θεραπείας σε όποιον τις χρειάζεται. Κιμ Καρντάσιαν

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν ποδοπατημένοι από το πλήθος κατά την εναρκτήρια βραδιά του μουσικού φεστιβάλ Astroworld, συγκεκριμένα στο Χιούστον, δήλωσαν αξιωματούχοι και έκαναν γνωστό μέσα ενημέρωσης. Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Χιούστον Σάμιουελ Πένια επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες (τοπική ώρα) έξω από το πάρκο NRG.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments