Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Ίσως η επόμενη σεζόν να μην είναι στο Μιλγουόκι

Αντετοκούνμπο: Ίσως η επόμενη σεζόν να μην είναι στο Μιλγουόκι
Αντετοκούνμπο: «Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη, αλλά μπορεί την επόμενη σεζόν να μην βρίσκομαι εδώ».

«Βόμβα» αποχώρησης από τους Μιλγουόκι Μπακς έριξε ο MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA είναι  ο αθλητής της χρονιάς σύμφωνα με το «GQ» και μίλησε στο περιοδικό για τα επόμενα βήματα της καριέρας του.

«Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ…» είπε με νόημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πάντα είμαι ειλικρινής μαζί σας

ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη που παραχώρησε και μεταξύ πολλών άλλων συνέχισε:

«Εγώ μαζί με την οικογένειά μου έχουμε επιλέξει να μένουμε σε μια πόλη την οποία αγαπάμε και μας φέρεται με τον καλύτερο τρόπο προς το παρόν. Σε δύο χρόνια αυτό ίσως αλλάξει. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινωνία. Θέλω να τη βοηθήσω όσο το δυνατόν καλύτερα».

Αντετοκούνμπο

Από τα Σεπόλια στο Λευκό Οίκο

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο μαζί με όλη την ομάδα των Μπακς ήταν καλεσμένοι στον Λευκό Οίκο. Τέσσερις μήνες μετά τη θριαμβευτική κατάκτηση του τίτλου, οι Μπακς ταξίδεψαν στην αμερικανική πρωτεύουσα για το ματς με τους Γουίζαρντς, και επί τη ευκαιρία έδωσαν σήμερα το «παρών» στην αμερικανική κατοικία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία επίσκεψη ομάδας στον Λευκό Οίκο χρονολογείται πίσω στο 2016, όταν είχαν βρεθεί εκεί οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα. Έκτοτε, καμία άλλη ομάδα δεν γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος (2017-2020), επί ημερών δηλαδή του Ντόναλντ Τραμπ.

“Είναι υπέροχα, είναι πραγματικά υπέροχα! Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο, για να συναντήσουμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων γι αυτή την ευκαιρία, είναι ένα παράδειγμα πως με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο, το γεγονός πως είμαστε στον Λευκό Οίκο, συναντώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ”, ήταν το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments