Ελλάδα

Πάτρα: Νοσηλεύτρια σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πάτρα: Νοσηλεύτρια σκοτώθηκε σε τροχαίο
Πάτρα: Η άτυχη 40χρονη νοσηλεύτρια σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά από μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα, μετά τη λήξη της βάρδιας της.

Στη Πάτρα, μια 40χρονη νοσηλεύτρια βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο μετά τη λήξη της βάρδιας της. Στο σημείο του τροχαίου, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά για την 40χρονη. Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/11/2021 στην Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωάννινων, μεταξύ Ευνοχωρίου – Μεσολογγίου όταν έγινε μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων για άγνωστους λόγους.

Γυρνώντας στο σπίτι της μετά τη λήξη της βάρδιας της

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 40χρονη νοσηλεύτρια εργαζόταν στη Πάτρα ως επικουρικό προσωπικό στην Α’ Παθολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, απ’ οπού αποχώρησε νωρίς το πρωί μετά τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας. Πάτρα

Στο σημείο του τροχαίου, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά για την 40χρονη.

Εργατικό ατύχημα στον ΗΣΑΠ με τραγικό θάνατο ενός Έλληνα

Συγχρόνως νωρίς το πρωί σημειώθηκε και ένα εργατικό ατύχημα στον ΗΣΑΠ Νέου Ηρακλείου. Στις 04.40 τα ξημερώματα στις γραμμές μεταξύ Αττικής και Αγίου Νικολάου έπειτα από βλάβη που σημειώθηκε σε μηχάνημα που χρησιμοποιούσε αυστριακό συνεργείο για εξειδικευμένες εργασίες λείανσης των γραμμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εργαζόμενοι, δύο Έλληνες κι ένας Αυστριακός μέλη του συνεργείου, οι διακομίστηκαν στο “Γεννηματά”, όπου τελικά ο ένας από του Έλληνες κατέληξε.

Τους τρεις εργαζόμενους παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματά». Δόθηκε μάχη, αλλά τελικά ο ένας εκ των τριών, δεν τα κατάφερε. Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο όταν ένα μηχάνημα έργο καθαρισμού των γραμμών, στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, πιθανότατα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και οι επιβαίνοντες αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Στο σημείο έχουν διακοπεί τα δρομολόγια και γίνονται μόνο στο κομμάτι Πειραιάς – Ομόνοια. Μέσα στην ημέρα θα μεταφέρει λεωφορείο τους επιβάτες από τον ένα σταθμό στον άλλο. Τροποποιήσεις πιθανόν να υπάρξουν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των γραμμών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments