Ελλάδα

Θήβα: Έδωσε παντελόνι φόρμας με ναρκωτικά σε κρατούμενο

Θήβα: Έδωσε παντελόνι φόρμας με ναρκωτικά σε κρατούμενο
Θήβα: Ο συγγενής του κρατούμενου πήγε επισκεπτήριο στα κρατητήρια και μετέφερε παντελόνι φόρμας ραμμένο με κάνναβη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θήβα με κρατούμενο στις φυλακές. Ο συγγενής του κρατούμενου που πήγε επισκεπτήριο στα κρατητήρια δεν γνώριζε για τους ελέγχους που γίνονται στα πράγματα που φέρνουν από έξω οι επισκέπτες.

Συγγενής έραψε το παντελόνι της φόρμας με κάνναβη

Όταν θέλησε να παραδώσει στον κρατούμενο το παντελόνι μιας φόρμας, οι αστυνομικοί το έλεγξαν εξονυχιστικά και ανακάλυψαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και ήταν ραμμένη στην φόδρα του παντελονιού. Θήβα

Έτσι, συνέλαβαν τον άνδρα και τον κρατούμενο που θα παραλάμβανε το ναρκωτικό. Όμως, κατά την προανάκριση προέκυψε ότι αυτή που τοποθέτησε την κάνναβη στην φόδρα της φόρμας ήταν μια γυναίκα, επίσης συγγενικό πρόσωπο του κρατουμένου και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στη Θήβα.

Οι συγγενείς του κρατούμενου αφέθηκαν ελεύθεροι

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Οι συγγενείς του κρατούμενου αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την άσκηση δίωξης, ενώ ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, ώστε να εκτελεστεί η ποινή φυλάκισης ενός έτους στην οποία καταδικάστηκε για κλοπή με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς.

Θήβα

Βρέθηκε κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας

Ενώ στη Λάρισα τη Παρασκευή 12 Νοεμβρίου συνελήφθησαν -4- αλλοδαποί κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -4- αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί διενήργησαν νομότυπη έρευνα σε οικία όπου εντοπίσθηκαν οι -4- συλληφθέντες, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους -379,14- γραμμαρίων,
  • τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους -16,72- γραμμαρίων,
  • μία νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα τριμμένης κάνναβης, συνολικού βάρους -1,7- γραμμαρίων,
  • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • -5- κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των -95- ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι τρεις εξ αυτών στερούνταν των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments