Τεχνολογία

Halo Infinite: Διαθέσιμη δωρεάν η multiplayer beta του

Halo Infinite: Διαθέσιμη δωρεάν η multiplayer beta του
Halo Infinite: Έκανε την έκπληξη η Microsoft.

Η Microsoft γιόρτασε με στυλ, τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τότε που ο κόσμος του gaming και της τεχνολογίας γνώρισε το Xbox. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, η Microsoft επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις στους fans της και η μεγαλύτερη δεν ήταν άλλη από το launch της multiplayer beta του Halo Infinite.

Πλέον, όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από το multiplayer του επόμενου «next-gen» Halo, καθώς η beta αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη στο Steam, στο Xbox Store (PC και Xbox), καθώς επίσης και στο Game Pass.

Αν και το σαββατοκύριακο είχαμε αρκετές φήμες αναφορικά με τη διάθεση της Microsoft να προσφέρει μια έκπληξη στους fans, παρόλα αυτά τα διάφορα reports ήταν ιδιαίτερα αντιφατικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε λίγες ώρες από την διαθεσιμότητα του free multiplayer κομματιού του Halo Infinite «έριξε» τα charts του Steam, αγγίζοντας περισσότερους από 272.000 παίκτες ταυτόχρονα.

Αυτή τη στιγμή η multiplayer beta του Halo έχει ξεπεράσει αγαπημένα games του Steam, όπως είναι το Apex Legends, PUBG, αλλά και το πιο πρόσφατο MMO της Amazon, New World. Η Single player campaign του Halo αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου, συνεχίζοντας το story του Halo 5: Guardians που κυκλοφόρησε το 2015.

Halo Infinite: Γιατί αντιμετωπίζεται ως beta

Ο επικεφαλής δημιουργικού του Halo Infinite, Joseph Staten, διευκρίνισε γιατί η πρώιμη κυκλοφορία της λειτουργίας multiplayer του παιχνιδιού αντιμετωπίζεται ως beta μέχρι την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του πλήρους παιχνιδιού στις 8 Δεκεμβρίου. Η 343 έχει επίσης παρατείνει το Season 1 Battle Pass για το multiplayer mode μέχρι τις 2 Μαΐου 2022. Halo Infinite

Στο blog του Halo Waypoint, ο Staten εξήγησε ότι η αιφνιδιαστική κυκλοφορία του παιχνιδιού αντιμετωπίζεται ως beta — που σημαίνει ότι θα μπορούσατε ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε σφάλματα, να δείτε αλλαγές και πολλά άλλα — επειδή η ομάδα αναμένει ακόμα μεγαλύτερη εισροή παικτών τον επόμενο μήνα και θέλει να είναι σε θέση να προετοιμαστεί.

«Τα προηγούμενα Multiplayer Technical Previews δοκίμασαν τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας στη μάχη», έγραψε ο Staten. «Καθώς όμως προετοιμαζόμαστε για μια σημαντική αύξηση του αριθμού των παικτών που θα μπουν στο Halo Infinite την ημέρα κυκλοφορίας, 8 Δεκεμβρίου, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα συστήματά μας λειτουργούν καλά. Παρόλο που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα και σφάλματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου beta, σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του Halo Infinite Season 1, με ενεργοποιημένα όλα τα day-one maps και modes, καθώς και το πλήρες Season 1 Battle Pass.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments