Lifestyle

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους»

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους»
Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη».

Καλεσμένη στο The 2night show του ΑΝΤ1 και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η ηθοποιός μίλησε για τον δεσμό που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον σκηνοθέτη της σειράς, «Άγριες Μέλισσες», Λευτέρη Χαρίτο.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα όταν είπαν σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου

«Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο “Πρωινό” για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό αλλά εγώ δεν θα το έκανα, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» κατέληξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments