Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Κατερίνα Καινούργιου: Ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχει κορωνοϊό», διευκρίνισε η παρουσιάστρια.

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου καθώς ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όχι από κορωνοϊό, όπως διευκρίνισε η παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια τη παρουσιάστρια σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της θέλοντας να του στείλει και δημόσια τις ευχές της για περαστικά εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγάπη της προς τον μπαμπά της. Η ίδια μάλιστα έχει πολλές φορές  εξομολογήσει δημόσια την μεγάλη αδυναμία που του έχει. Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να πω μιας και είμαι εδώ στον μπαμπά μου περαστικά. Μπαμπά περαστικά. Περνάει λίγο δύσκολα αλλά θα πάνε όλα τέλεια γιατί μας βλέπει… Δεν έχει κορωνοϊό έχει κάτι άλλο, νοσηλεύεται και θα πάνε όλα καλά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στέλνοντας φιλιά στον μπαμπά της.

Στις αρχές του μήνα της χάραξαν και το αμάξι

Μάλιστα εντός του μήνα μετά το τέλος της εκπομπής της στον ALPHA (Super Κατερίνα) πηγαίνοντας στο αμάξι της για το γυρισμό στο σπίτι έμεινε με ανοιχτό στόμα όταν είδε ότι της το χάραξαν.

Αυτή η δυσάρεστη έκπληξη πάνω στο αμάξι την στεναχώρησε πολύ. Τις τελευταίες μέρες τίποτα καλό δεν της πηγαίνει μιας και έχει γίνει γνωστό ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει. Το περιστατικό γνωστοποίησε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσιεύοντας story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται καθαρά η γραντζουνιά πάνω στην επιφάνεια του αυτοκινήτου της. Παράλληλα, έγραψε: «Υπέροχοι άνθρωποι χάραξαν όλο το αμάξι μου με κλειδί!!! Δεν έχω λόγια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments