Ελλάδα

Λάρισα: «Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ» – Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης που κατήγγειλε βιασμό

Λάρισα: «Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ» – Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης που κατήγγειλε βιασμό
Λάρισα: Ο σύζυγος της εκπαιδευτικού δήλωσε ότι δεν είναι εύκολο για τον ίδιο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

«Θα είμαι δίπλα της να την βοηθήσω στον αγώνα της» δήλωσε ο σύζυγος της 44χρονης εκπαιδευτικού που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον προϊστάμενό της στη Λάρισα. Ο σύζυγος της εκπαιδευτικού μίλησε στον Alpha, σημειώνοντας ότι δεν είναι εύκολο για τον ίδιο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του είναι η αποκατάσταση της υγείας της 44χρονης.

Λάρισα: Αναλυτικά τα όσα είπε ο σύζυγός της

«Για να είμαι ειλικρινής δεν εστιάζουμε στην υπηρεσιακή του κατάσταση. Προτεραιότητα για εμάς είναι η αποκατάσταση της υγείας της συζύγου μου και φυσικά η απόδοση της δικαιοσύνης. Εκφράζω της ευγνωμοσύνη μου για τα γρήγορα αντανακλαστικά της εισαγγελικής αρχής, που εκτίμησε τα περιστατικά της πραγματικής διάστασης. Ήταν για εμάς μια μικρή δικαίωση για τα όσα ακούσαμε μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Το πρώτο που την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το θύμα, φτάνουμε στο σημείο να δικάζεται στα ΜΜΕ το θύμα και όχι ο βιαστής. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς και προσωπικά εγώ μια τέτοια κατάσταση. Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της, πως την πιστεύω και θα στηρίξω κάθε της απόφαση».

Λάρισα: «Δεν μου δόθηκε το δικαίωμα για εξηγήσεις» είχε δηλώσει ο προϊστάμενος της 44χρονης

Ο 61χρονος είχε μιλήσει στον Alpha για την Καταγγελία στη Λάρισα, δηλώνοντας «εμβρόντητος» και αιφνιδιασμένος από την εξέλιξη. «Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αιφνιδιάστηκα αφού δε μου δόθηκε ουσιαστικά το δικαίωμα μέσα στην παράταση που ζήτησε ο κ. Κούγιας, ο δικηγόρος μου να ετοιμάσω τις δικές μου εξηγήσεις. Τώρα γιατί επισπεύσθηκε έτσι η διαδικασία χωρίς να τηρηθεί αυτό το δικαίωμα κάθε ανθρώπου που κατηγορείται δεν το γνωρίζω». Λάρισα

Και συνέχισε: «Δεν πρόλαβα να καταθέσω έγγραφες εξηγήσεις, είχα ενημέρωση από το δικηγόρο ότι μέχρι αύριο είχε πάρει παράταση και λόγω του ατυχήματός του θα ζητούσε κι άλλη παράταση. Όντως αιφνιδιάστηκα με αυτό που συνέβη, το έμαθα από τον Τύπο και μάλλον από τους τελευταίους, ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, έμεινα όντως εμβρόντητος, ξέρω ότι ισχύει το δικαίωμα της έγγραφης ή προφορικής εξήγησης που πρέπει να δώσει ο ύποπτος, αυτό το δικαίωμα μου στερήθηκε με κάποιο τρόπο. Το βέβαιο είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν γεγονότα όπως καταγράφονται στην έγκληση. Προφανώς αυτή είναι η θέση μου, η αλήθεια θα φανεί, αλλά θα υπάρχει μια ταλαιπωρία. Όλα θα φανούν αρκεί να δοθεί το δικαίωμα σε κάποιον, που κατηγορείται να μιλήσει, να δώσει τις εξηγήσεις του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments