Αθλητισμός

KAE Ολυμπιακός: «Όχι σε κάθε είδους ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας»

KAE Ολυμπιακός: «Όχι σε κάθε είδους ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας»
KAE Ολυμπιακός: Ζήτησε από τους φιλάθλους της να παραβρεθούν όλοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και να έχουν κόσμια συμπεριφορά.

Η KAE Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 22 Νοεμβρίου, ζήτησε από τους φιλάθλους της να παραβρεθούν όλοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και να έχουν κόσμια συμπεριφορά, έτσι ώστε να αποφευχθεί «κάθε είδους ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του ολυμπιακού».

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να «γεμίσουν» απόψε (22/11, 19:30) το ΣΕΦ και να «σπρώξουν» την ομάδα μας στη νίκη, με το μοναδικό τρόπο που το έχουν κάνει από την αρχή της σεζόν!

Λέμε ΟΧΙ στις ακρότητες, τις χυδαιότητες και κάθε είδους ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας. Δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα.

KAE Ολυμπιακός

Μαζί είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ! Μαζί θα πάμε μέχρι όλη η KAE Ολυμπιακός

Η KAE Ολυμπιακός θα ήθελε να παρακαλέσει όλους όσοι έχουν εισιτήριο για την αναμέτρηση ή σκοπεύουν να προμηθευτούν, να προσέλθουν αρκετά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα στο ΣΕΦ, καθώς λόγω των ελέγχων που προβλέπονται βάσει πρωτοκόλλου Covid παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις».

Μετά από περίπου τρία χρόνια, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται και πάλι στη «μάχη» για το πρωτάθλημα της Basket League

Στις 13 Φεβρουαρίου του 2019, ο Ολυμπιακός αποχώρησε στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ύστερα ακολούθησε ο εκούσιος υποβιβασμός του στην Α2 Ανδρών. KAE Ολυμπιακός

Έκτοτε οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ξανά στο παρκέ. Περίπου τρία χρόνια μετά θα ζήσουμε το ντέρμπι των δύο «αιωνίων». Πλέον οι δύο ομάδες είναι αρκετά διαφορετικές σε σχέση με το τότε και το σημερινό ντέρμπι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League τραβάει όλα τα βλέμματα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο σε έξι παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη μεριά, οι πράσινοι μετρούν πέντε νίκες και μία ήττα.

Η συμμετοχή του Λίβιο Ζαν-Σαρλ για τους Πειραιώτες θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος για το «τριφύλλι», καθώς ο Κουβανός φόργουορντ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας χθες Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments