Ελλάδα

Πέραμα: Συνελήφθη 23χρονος που είχε επιτεθεί σε πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος

Πέραμα: Συνελήφθη 23χρονος που είχε επιτεθεί σε πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος
Πέραμα: Συνελήφθη με ένταλμα και 23χρονος ημεδαπός που είχε προβεί από κοινού με άλλα άτομα σε σφοδρή επίθεση σε βάρος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος.

Συνελήφθη ένας ακόμα από τους δράστες της επίθεσης σε πλήρωμα οχήματος της Πυροσβεστικής που έγινε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα. Σημειώνεται ότι η επίθεση έγινε τη μέρα της κηδείας του 20χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Ρομά ο οποίος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) το Σάββατο 20 Νοεμβρίου το απόγευμα στη Φυλή, και προσήχθη στο τμήμα όπου και συνελήφθη, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για ληστεία κατά συναυτουργία. Πέραμα

Επιτέθηκαν με  βιαιότητα στον συνοδηγό πυροσβέστη

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι από κοινού με άλλα άτομα, πρωινές ώρες της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου επιτέθηκαν σε πυροσβεστικό όχημα στη Λεωφόρο Σχιστού στην περιοχή του Περάματος, στο οποίο προξένησαν φθορές και στη συνέχεια επιτέθηκαν με ιδιαίτερη βιαιότητα στον συνοδηγό πυροσβέστη, τον οποίο τραυμάτισαν, ενώ παράλληλα αφαίρεσαν το τσαντάκι του οδηγού.

Για την υπόθεση αυτή είχε σχηματισθεί, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, σχετική δικογραφία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου είχε συλληφθεί και ο συνεργός του. Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκε  την περιοχή του Ασπρόπυργου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για ληστεία κατά συναυτουργία. 

Πέραμα

Λήστεψαν τον συνοδηγό του πυροσβέστη στο Πέραμα

Η εγκληματική ομάδα αφού προξένησαν φθορές στο πυροσβεστικό όχημα, στη συνέχεια επιτέθηκαν με ιδιαίτερη βιαιότητα στον συνοδηγό πυροσβέστη, τον οποίο τραυμάτισαν, ενώ παράλληλα αφαίρεσαν το τσαντάκι του οδηγού. Σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments