Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μόνο 10 εισιτήρια για τον αγώνα με την Σλόβαν

ΠΑΟΚ: Μόνο 10 εισιτήρια για τον αγώνα με την Σλόβαν
ΠΑΟΚ: O αγώνας με τη Σλόβαν θα γίνει χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έλαβε η κυβέρνηση της χώρας.

Όπως αποκαλύφθηκε ο αγώνας Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ, την προσεχή Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα γίνει χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έλαβε η κυβέρνηση της χώρας.

Ο σλοβακική σύλλογος, δεν κατάφερε να πάρει άδεια από την κυβέρνηση και στο γήπεδο θα επιτραπεί η παρουσία μόλις 200 θεατών εκ των οποίων 10 μπορεί να είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αφού αυτός θα είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν στους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε στο παιχνίδι της Κυριακής από τον Ατρόμητο.  ΠΑΟΚ

Δεν πήραμε την πολυπόθητη έγκριση για κόσμο στις εξέδρες

Η σχετική ανακοίνωση της Σλόβαν αναφέρει τα εξής: «Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου και μια ανοιχτή επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές, στον αγώνα Σλόβαν – ΠΑΟΚ για το Europa Conference League, εξαιτίας του Covid-19, θα υπάρχουν μόνο 200 θεατές. Λυπούμαστε πολύ, γιατί περιμέναμε με ανυπομονησία τον αγώνα της χρονιάς μαζί σας και ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα δημιουργούσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα και θα ήσασταν ο δωδέκατος παίκτης. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι σκληρή και με λύπη ανακοινώνουμε ότι όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για αυτόν τον αγώνα είναι άκυρα. Για τον αγώνα, μπορούμε να εκδώσουμε μόλις 200 εισιτήρια. Από αυτόν τον αριθμό, πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA και έτσι πρέπει να διαθέσουμε δέκα εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 62 εισιτήρια στην UEFA».

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος των αρκετών προβλημάτων έκανε ζημιά στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας 2-0 με δύο γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» Κουλούρη, για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα πρώτα λεπτά στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ήταν αναγνωριστικά με τον ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και τη κατοχή και τον Ατρόμητο να παίρνει θέση άμυνας πίσω από τη μπάλα. H πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε με τη κεφαλιά του Κρέσπο από τη μικρή περιοχή στο 5ο λεπτό με τον Ισπανό αμυντικό του ΠΑΟΚ όμως να μη βρίσκει στόχο.

Στο 16ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ μοίρασε υπέροχα στον Ζίβκοβιτς στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ του Σέρβου κόντραρε στον Γκαλβάο και κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννιώτη. Στο 21ο λεπτό ο Ατρόμητος σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν στη σέντρα του Καστεγιάνο από τα αριστερά ο Μουνίθ ανενόχλητος κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 33′ είχαμε καλή στιγμή για τον δικέφαλο του Βορρά, με τον Καντουρί να βρίσκει με υπέροχη κάθετη τον Κούρτιτς, αλλά ο Γιαννιώτης πρόλαβε και έπεσε στα πόδια του Σλοβένου πριν αυτός εκτελέσει στο τετ α τετ. Στο 35 ήρθε η απάντηση για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων αλλά η κεφαλιά του Παπαδόπουλου μετά το κόρνερ του Καστεγιάννο πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 45ο λεπτό ο Χαρίσης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, μετά το λάθος του Κούρτιτς, ο Κουλούρης έτρεξε και άνοιξε δεξιά στον Μουνίθ, εκείνος του γύρισε αμέσως και με πλασέ ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πλήγωσε την παλιά του ομάδα κάνοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο σε μια υποδειγματικά αντεπίθεση.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά στις καθυστερήσεις ο Κούρτιτς απώλεσε τη μεγάλη ευκαιρία καθώς εντελώς αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής αστόχησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τέιλορ. Ο δικέφαλος από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά και στο 51ο λεπτό σπατάλησε ανεπανάληπτο, μοναδική διπλή χαμένη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1. ΠΑΟΚ

Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά ,ο Καντουρί γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή, ο Άκπομ κάνει την κεφαλιά με τον Στρούγγη να διώχνει πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο Γιαννιώτης να διώχνει με το κεφάλι το σουτ του Άγγλου εξ επαφής! Στο 55ο λεπτό το φάουλ του Κούρτιτς εκτός περιοχής πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Πίριτς. Στο 60 ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε από τη σέντρα του Ροντρίγκο αλλά η κόντρα στον Γκαλβάο κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 65 ήρθε η φάση που έκρινε οριστικά την αναμέτρηση με τον Βαρέλα να χτυπάει με αγκωνιά τον Κουλούρη εντός περιοχής και τον διαιτητή Ευαγγέλου να δείχνει μέσω του VAR την άσπρη βούλα μετά από εξέταση της φάσης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε, με τον Ευθύμη Κουλούρη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ γράφοντας το 2-0 για τον Ατρόμητο στο 68ο λεπτό εκτελώντας στην αριστερή γωνία.

Στο 70 ο ΠΑΟΚ σπατάλησε νέα ευκαιρία να μειώσει, όταν σε κόρνερ του Ζίβκοβιτς από τα αριστερά, ο Βαρέλα έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη. Στο 74 ο Άκπομ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βρει το γκολ της μείωσης όταν ο Άκπομ από πλάγια πάτησε περιοχή αλλά αστόχησε στο σουτ απέναντι στο Γιαννιώτη.

Ένα σουτ του Κούρτιτς στο 92 αποκρούστηκε από τον Γιαννιώτη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμα του χωρίς να απειληθεί από τον ΠΑΟΚ και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, την πρώτη του στη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments