Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Την Κυριακή το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον άδικο χαμό της

Φώφη Γεννηματά: Την Κυριακή το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον άδικο χαμό της
Φώφη Γεννηματά: Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο.

Συμπληρώνονται 40 μέρες από τον άδικο χαμό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι.

Αμέσως μετά, στις 13.30 τη Κυριακή 28 Νοεμβρίου  θα παρουσιαστεί στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά. Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: Ο άδικος χαμός της

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε με γενναιότητα για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο, η υγεία της όμως επιδεινώθηκε ραγδαία. Τελικώς, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άφησε την τελευταία της πνοή. Η Φώφη Γεννηματά νοσηλευόταν από τις 12 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά την υποτροπή της βασικής της νόσου. Η είδηση πως η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο της χώρας προς το πρόσωπο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία έδωσε ξανά τη μάχη με τον καρκίνο.

Φώφη Γεννηματά: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Φώφη Γεννηματά γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1964 στους Αμπελόκηπους της Αθήνας και ήταν κόρη του Γιώργου Γεννηματά , ιδρυτικού μέλους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και στη συνέχεια σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 1987, ενώ το 1986, προτού αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο, διορίστηκε υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα. Φώφη Γεννηματά

Είχε παντρευτεί δύο φορές και έκανε τρία παιδιά. Πρώτος σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την Κτηματολόγιο Α.Ε να υλοποιήσει το για πρώτη φορά συντασσόμενο ελληνικό κτηματολόγιο. Παντρεύτηκαν όταν η Φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο Ανδρέας Τσούνης τον οποίο παντρεύτηκε το 2003.

Ο Α. Τσούνης είναι οδοντίατρος και ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερρίκος Ντυνάν από το οποίο παραιτήθηκε το 2014 τη χρονιά που αυτό πέρασε στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments