Lifestyle

Αποστόλης Τότσικας: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της Ρούλας Ρέβη

Αποστόλης Τότσικας: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της Ρούλας Ρέβη
Αποστόλης Τότσικας: Ο γνωστός ηθοποιός ευχήθηκε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο για τα γενέθλια της συζύγου του Ρούλας Ρέβη.

Ο Αποστόλης Τότσικας ευχήθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στην σύζυγο του Ρούλα Ρέβη για τα γενέθλια της.Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Άγγελο. Όπως φαίνεται, μαζί με τα χρόνια μεγαλώνει και η αγάπη τους. Ο Αποστόλης Τότσικας με έξι μόνο λέξεις δείχνει πως η Ρούλα Ρέβη είναι η γυναίκα της ζωής του, η ψυχή της ψυχής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί μόνο η Ρούλα Ρέβη και κανένας άλλος. «Χρόνια πολλά ψυχή της ψυχής μου», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας και η αγάπη ξεχειλίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πότε παντρεύτηκαν

Ο γάμος τους το 2014 δεν έγινε με τυμπανοκρουσίες και φαμφάρες. Παντρέυτηκαν στην Νέα Υόρκη και χάρηκαν απόλυτα τη στιγμή. Ωστόσο, από την αρχή της σχέσης τους, αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν την ηλικιακή τους διαφορά – η Ρούλα Ρέβη είναι μεγαλύτερη από τον Αποστόλη Τότσικα.

Η φωτογράφος δεν έχει κρύψει ποτέ την ενόχλησή της, ενώ και ο Αποστόλης Τότσικας θεωρεί πως η ενασχόληση με τέτοιου είδους ζητήματα είναι «βλαχιά». «Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό. Εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ. Είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς. Αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες, το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας», ανέφερε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments