Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Συνεχίζει την αντιεμβολιαστική καμπάνια με τις ευλογίες του Τσίπρα

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Συνεχίζει την αντιεμβολιαστική καμπάνια με τις ευλογίες του Τσίπρα
Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Με “αιχμηρή” ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία απάντησε στο βουλευτή Χανίων και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη μετά από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αναβολή έκτακτων χειρουργείων.

Με “αιχμηρή” ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία απάντησε στο βουλευτή Χανίων και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη μετά από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αναβολή έκτακτων χειρουργείων.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο ότι ο κ. Πολάκης πραγματοποιεί με την εν λόγω κινήσεις αντιεμβολιαστική καμπάνια με τις ευλογίες του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ.Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα. Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…

Τι είχε προηγηθεί

Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης με σχετικό έγγραφο προχωρά στην αναβολή και των έκτακτων χειρουργείων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Μετά το έγγραφο της ΓΚΑΓΚΑ για αναβολή των τακτικών χειρουργείων ,νεο έγγραφο στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ θεσσσαλονικης αναβάλλει και τα ΕΚΤΑΚΤΑ!! Είστε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Σκέρτσο, «γκρεμλιν του ΜΑΞΙΜΟΥ» ,έλα να μας πεις για «μηδενική υπερβάλλουσα θνησιμότητα»!!!

Δείτε την ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments