Οικονομία

Μητσοτάκης με ΣΕΒ: Συζήτησαν για ενεργειακά, επενδύσεις και ψηφιακή μετάβαση

Μητσοτάκης με ΣΕΒ: Συζήτησαν για ενεργειακά, επενδύσεις και ψηφιακή μετάβαση
Μητσοτάκης με ΣΕΒ: Με μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ΣΕΒ συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, κ.  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ΣΕΒ συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, κ.  Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν η οικονομία, οι ιδιωτικές επενδύσεις, η ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση, οι δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και η βιομηχανική πολιτική.

Ποιοι συμμετείχαν στη συζήτηση

Στη συνάντηση συμμετείχαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Από την πλευρά του ΣΕΒ, συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευθύμιος Βιδάλης, οι αντιπρόεδροι του ΔΣ, Ιωάννης Γιώτης, Σπύρος Θεοδωρόπουλος και Ευάγγελος Μυτιλιναίος, ο ταμίας, Μάρκος Βερέμης και τα μέλη Ευτύχιος Βασιλάκης και Βασίλειος Ψάλτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments