Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [01/1/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [01/1/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Θα περάσετε υπέροχα σε μια μικρή κοινωνική συγκέντρωση σήμερα. Μιλήστε ακόμη και σε άτομα, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα κάνατε τον κόπο να γνωρίσετε.

Μια επαφή μπορεί να σας ανοίξει πόρτες σε νέα ενδιαφέροντα και τελικά σε μια νέα σχέση. Ρισκάροντας και τολμώντας μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα κρύβει μερικές ενδιαφέρουσες και πολύ ρομαντικές καταστάσεις.

Εάν βρεθείτε σε μια μικρή συγκέντρωση και ψάχνετε για σχέση, μην παρασυρθείτε από το πρώτο άτομο που φαίνεται να σας προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε.

Μπορεί να υπάρχει μια παγίδα που δεν θα εντοπίσετε αμέσως. Περάστε καλά αλλά μην βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Θα επωφεληθείτε αν εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εκφράσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε για την τρέχουσα σχέση σας. Δεν έχετε συχνά την ευκαιρία να μιλήσετε εις βάθος για ορισμένα ζητήματα που θα μπορούσαν ακόμη και να οδηγήσουν σε χωρισμό. Έχετε πολλά να συζητήσετε. Και σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε ένα ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου σας. Σίγουρα έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις, και σίγουρα θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε στο έπακρο. Απλώς μην υπερβάλλετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να ανακαλέσετε μερικά από αυτά που έχετε ήδη πει όταν ανακαλύψετε ότι αυτό το άτομο έχει τα δικά του ελαττώματα και αδυναμίες.

Λέων

Δεν έχει νόημα να χάσετε την ευκαιρία να μοιραστείτε πώς νιώθετε για κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Θα βγείτε από το καβούκι σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγαλόστομες δηλώσεις πάθους από την αρχή. Απλώς αφήστε τον/την να σας κοιτάξει στα μάτια και αφήστε το βλέμμα σας να εκφράσει το πώς νιώθετε. Μην τα χαλάσετε όμως όλα, ξεσπώντας σε κλάματα!

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως διστακτικοί στις συζητήσεις με τους αγαπημένους σας. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε αρκετά τον/την σύντροφό σας και δυσκολεύεστε να μιλήσετε με θετικό και ανοιχτό τρόπο. Αυτό δεν θα βοηθήσει πραγματικά την κατάσταση και θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να είστε ειλικρινείς – αν όχι μαζί τους, τουλάχιστον με τον εαυτό σας.

 Ζυγός

Είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα από το συνηθισμένο βαρύ σας πρόγραμμα και να αποφασίσετε πού θα θέλατε να πάτε για μια βραδιά διασκέδασης. Σπάστε όλους τους κανόνες που έχετε βάλει εσείς στον εαυτό σας και προχωρήστε πέρα από τα όρια που σας κρατούν δεμένους σε έναν περιορισμένο κοινωνικό κύκλο. Υπάρχει ένας ολόκληρος συναρπαστικός κόσμος εκεί έξω για να εξερευνήσετε.

Σκορπιός

Μερικές ενδιαφέρουσες πόρτες θα ανοίξουν για εσάς σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν αποφασίσετε να πάτε κάπου δεν έχετε ξαναπάει, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Εάν είναι δυνατόν, δοκιμάστε ένα μέρος όπου μπορείτε να μάθετε κάτι νέο και συναρπαστικό, καθώς εκεί μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α, που σας αρέσει σε πολλά επίπεδα. Μην ντρέπεστε – προχωρήστε.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να σας εγκαταλείψει η συνηθισμένη πρακτική σας λογική και να βρεθείτε παρασυρμένοι από ένα κύμα πάθους που εκπλήσσει τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας. Θα ρίξετε όλες σας τις αναστολές και να σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο την φαντασία σας από την λογική σας για να αποφασίσετε το πώς θα θέλατε να προχωρήσει αυτή η σχέση σας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο ενώ βρίσκεστε στο γυμναστήριο της περιοχής σας ή παίζετε κάποιο άθλημα. Ό,τι κι αν κάνετε, μην μείνετε μέσα βλέποντας τηλεόραση. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ημέρας ως ιδανική ευκαιρία για να ξεπεράσετε μερικά εμπόδια και να εντυπωσιάσετε κάποιον/α με την ανεπιτήδευτη γοητεία σας και την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ σας.

 Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό προσφέρει την απαραίτητη δόση χιούμορ που λείπει από την σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας περνάτε δύσκολα, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της μέρας για να συναντηθείτε με φίλους, να παίξετε και να γελάσετε. Θα βελτιώσει όλες τις πτυχές της σχέσης σας.

Ιχθύες

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κανονίσετε μια συνάντηση με στενούς φίλους, και επίσης για να τολμήσετε να προσκαλέσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο με το οποίο φλερτάρετε εδώ και αρκετό καιρό. Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τις αποκαλύψεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments