Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: «Ουσιαστικά ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο»

Γιώργος Λιάγκας: «Ουσιαστικά ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο»
Γιώργος Λιάγκας: «Ουσιαστικά είπε ότι εγώ δεν θα κάνω όταν έρθει η σειρά μου κι αν έρθει, δεν ξέρω αν το έχει κάνει ο άνθρωπος, αλλά δεν φαίνεται πρόθυμος».

Τι σχόλιο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε τον διάλογο που είχαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Παγώνη;

Η Ματίνα Παγώνη και ο Νίκος Μουτσινάς είχα έναν εκρηκτικό διάλογο στο Καλό Μεσημεράκι της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου συζητώντας για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ότι πρέπει να προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί. Εκείνος απάντησε πως οι συνταξιούχοι σε λίγο θα βγουν να πουν τα κάλαντα και δεν αποκάλυψε αν έχει εμβολιαστεί ή όχι. Γιώργος Λιάγκας

Το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και το πάνελ που πλαισιώνει την εκπομπή έκανε μεμπτά σχόλια

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του βίντεο παρατήρησε: «Δεν ξέρω αν έκανε πλάκα ή όχι ο Νίκος, ουσιαστικά είπε ότι εγώ δεν θα το κάνω όταν έρθει η σειρά μου κι αν έρθει. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει ο άνθρωπος, αλλά από ό,τι κατάλαβα. Εγώ δεν θα το κάνω είπε».

Η Φαίη είπε θα το κάνει ο Νίκος όταν έρθει η σειρά των 40 plus, αλλά δεν θέλει να πάρει δημόσια πλευρά.  Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε έναν μορφασμό όλο ειρωνεία.

Γιώργος Λιάγκας

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Αίσθηση έκανε και το σχόλιο που ακολούθησε από τον Βαγγέλη Περρή. Που τόνισε πως η εκπομπή καλό μεσημεράκι διακίνησε πρώτη το βιντεάκι του Γρηγόρη  Πετράκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments