Τεχνολογία

Netflix: Τι θα δούμε τον Δεκέμβριο

Netflix: Τι θα δούμε τον Δεκέμβριο
Netflix: Η διάσημη πλατφόρμα streaming κάθε μήνα ανανεώνει το περιεχόμενο της εισάγοντας νέες σειρές και ταινίες.

Η Netflix έχει αρκετά πλούσιο περιεχόμενο στην βιβλιοθήκη, ενώ ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό φινάλε για το 2021. Αυτό το μήνα, μετά από αρκετό καιρό θα προβάλλει τη δεύτερη σεζόν του The Witcher με τον Henry Cavill να επιστρέφει στο ρόλο του Geralt, αλλά στις αρχές του Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε και το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς La Casa De Papel.

Βέβαια, η δημοφιλής υπηρεσία ψυχαγωγίας εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τη βιβλιοθήκη της με ολοκαίνουργιες και πρωτότυπες σειρές και ταινίες, ντοκιμαντέρ και απολαυστικές επιλογές για τους μικρούς της φίλους.

01/12/2021

Χαμένοι στο Διάστημα: Σεζόν 3 – Lost in Space: Season 3

Στην επική τελευταία σεζόν, το ένστικτο επιβίωσης των Ρόμπινσον κυριαρχεί, καθώς αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ.

03/12/2021

Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 5, Τόμος 2 – La Casa de Papel: Part 5 Vol 2

Ο ετοιμοπόλεμος Καθηγητής ζει τον απόλυτο κίνδυνο, προσπαθώντας να βγάλει τον χρυσό –και το κυριότερο την ομάδα του– έξω από την τράπεζα.

08/12/2021

Τιτάνες: Σεζόν 3 – Titans: Season 3

Καθώς προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι, οι Τιτάνες βασανίζονται από τον Ρεντ Χουντ, μια μυστηριώδη νέα απειλή που θέλει να καταστρέψει μια για πάντα το Γκόθαμ Σίτι.

15/12/2021

Ελίτ Ιστορίες: Φιλίπ, Κάγιε και Φελίπε – Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe Καθώς η Καγιετάνα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της, με τη βοήθεια του νέου της φίλου Φελίπε, ο πρίγκιπας επανεμφανίζεται στη ζωή της.

17/12/2021

Ο Γητευτής: Σεζόν 2 – The Witcher: Season 2

Η επική σειρά με τέρατα, μαγεία και θέμα τη μοίρα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

15/12/2021

Άγρυπνος στο Σιάτλ (Sleepless in Seattle)

1/12/2021

Παγκόσμιος Πόλεμος Z (World War Z)

17/12/2021

Μαχητές των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι: Σεζόν 6: Επιστροφή στο σπίτι – Fast & Furious Spy Racers: Season 6: Homecoming

Στην τελευταία σεζόν, οι Σπιντάτοι Κατάσκοποι πηγαίνουν σε όλο τον κόσμο –από τις Άλπεις στην Αρκτική και πίσω στο Λος Άντζελες– σε μια μάχη με τον πιο αμείλικτο εχθρό!

16/12/2021

Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια: Τα Φώτα της Πόλης – A California Christmas: City Lights Έναν χρόνο αφότου ρίζωσε ο έρωτάς τους, η Κάλι και ο Τζόσεφ αφήνουν το ράντσο για μια οικογενειακή επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο – με την προοπτική να φάμε κουφέτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments