Lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο
Το κορίτσι που μας συστήθηκε μέσα από της σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου, απασχόλησε στο παρελθόν πολύ με τις σχέσεις και τις φωτογραφίσεις του. Πλέον, όμως έχει χαθεί από τα φώτα και ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

H Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι από τις γυναίκες που θα μπορούσαν ποτέ να περάσουν απαρατήρητες. Εvτυπωσιακή, ψηλή και με αύρα που μόνο όσοι την έχουν γνωρίσει μπορούν να αντιληφθούν, η γυναίκα αυτή ξέρει να σε καθηλώνει από το πρώτο λεπτό, χωρίς καν να προσπαθήσει. Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει, η Κατερίνα ποντάρει στη φυσικότητα και αρνείται να μπει στον πειρασμό του έvτονου μακιγιάζ, του εκκεντρικού στυλ και του συνηθισμένου πλέον ρετούς στις φωτογραφίες που αναρτά στα social media. Η όμορφη ηθοποιός αγαπά το natural look και το επιβεβαιώνει σε κάθε της ανάρτηση.

Η πιο αγαπημένη όλων των ανδρών είναι η φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο παρελθόν όπου ποζάρει χωρίς εσώρουχο. Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral αφού αναδεικνύει όλη την ομορφιά της αγαπημένης ηθοποιού. Απολαύστε την.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments