Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Έπνιξε την σύζυγο του

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Έπνιξε την σύζυγο του
Γυναικοκτονία στη Λακωνία: 40χρονος αλβανικής καταγωγής έπνιξε την σύζυγο του και κατόπιν ομολόγησε το έγκλημα του στην αστυνομία.

Σοκάρει την Λακωνία η δολοφονίας μίας γυναίκας από τον σύζυγο της. Η δολοφονία έγινε στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όταν ένας 40χρονος έπνιξε τη γυναίκα του μετά από καβγά. Πρόσφατα είχε γίνει ακόμα μία γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη, όπου ο σύζυγος μαχαίρωσε την γυναίκα του 8 φορές.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας αλβανικής υπηκοότητας αφού έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την 15η γυναικοκτονία. Πειραιάς

Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

Ο 40χρονος δράστης και σύζυγος του θύματος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του επειδή τον… έβρισε.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη.

Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού. Ο 40χρονος συνελήφθη από ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ακόμα μία γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει η γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη. Ο 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία αφαίρεσε τη ζωή της 48χρονης συζύγου του με αιχμηρό αντικείμενο, το βράδυ της Κυριακής. Ο δράστης παραδόθηκε γύρω στις 21.30 στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ομολογώντας στους αστυνομικούς το έγκλημα. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς που μετέβησαν στην οικία του για να επαληθεύσουν τους ισχυρισμούς του.

Ο 49χρονος Αρμένιος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή τον απατούσε. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια. Οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα που γνώριζαν την οικογένεια για να δουν τι κατάσταση επικρατούσε στο σπίτι για να δουν αν ελάμβανε αγωγή, αν και πότε τη σταμάτησε και ποια ήταν αυτή. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι κατακρεούργησε την 48χρονη σύζυγο του με κυνηγετικό μαχαίρι γιατί πίστευε ότι τον απατούσε.

Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της γυναίκας. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments