Τεχνολογία

Google Maps: Το μυστήριο της μαύρης τρύπας

Google Maps: Το μυστήριο της μαύρης τρύπας
Google Maps: Χρήστες του Reddit ανακάλυψαν μία φωτογραφία ενός νησιού που από ψηλά φαίνεται ως μία μαύρη τρύπα στο μέσο του Ωκεανού.

Το Google Maps, για όλους όσους το χρησιμοποιούν είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τις μετακινήσεις. Παρόλα αυτά κάποιοι χρήστες του Reddit βρήκαν κάτι πολύ παράξενο στην μέση του ωκεανού, το οποίο έμοιαζε με μαύρη τρύπα, όμως τελικά δεν ήταν.

Πιο συγκεκριμένα, αν κοιτάξει κανείς πολύ προσεχτικά, μπορεί να εντοπίσει άκρως παράξενες εικόνες, που δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα. Μπορεί πολύ απλά βέβαια να είναι ενδείξεις ότι το Google Maps δεν λειτουργεί και τόσο καλά στη συσκευή σας.

Τι εντόπισε ο χρήστης του Reddit

Αυτό λοιπόν ακριβώς συνέβη όταν ένας χρήστης του Reddit εντόπισε αυτο που ο ίδιος είδε ως μία μαύρη τρύπα στον ωκεανό. «Τι στο καλό είναι αυτό;» έγραψε ο χρήστης kokoblocks στο Reddit. «Αυτό δεν μοιάζει με νησί». Κάποιοι έσπευσαν να απαντήσουν ότι πρόκειται πιθανότατα για μυστική στρατιωτική βάση ή κάποια άλλη περιοχή, που για κάποιο λόγο θεωρείται «απαγορευμένη ζώνη».

Το Live Science έγραψε ότι η Google συχνά θολώνει την εικόνα «ευαίσθητων» εγκαταστάσεων όπως οι στρατιωτικές βάσεις ή φυλακές υψίστης ασφαλείας και επομένως αυτό θα μπορούσε να δώσει μία εξήγηση. Άλλοι πάλι εκτίμησαν ότι μπορεί να είναι ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο που προκαλεί αυτό το μαύρο χρώμα, κάνοντάς το να μοιάζει σαν τρύπα. Δεν έλειψαν και εκείνοι που αστειεύτηκαν ότι πρόκειται για το νησί από τη σειρά Lost, ενώ δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και οι θεωρίες προς πύλη εισόδου στην «Κοίλη Γη».

Η επίσημη απάντηση απογοήτευσε όλους τους παραπάνω. Η μυστηριώδης μαύρη τρύπα δεν ήταν τίποτα άλλο από το νησί Βοστόκ, βορειανατολικά της Νέας Ζηλανδίας. Αυτό που στα πραγματικότητα βλέπουμε δεν είναι μαύρο, αλλά ένα πολύ πυκνό δάσος με σκούρο πράσινο χρώμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments