Video

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό
Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε κατά την διάρκεια της εκπομπής του ότι άργησε να ξεπεράσει τον δικό του χωρισμό.

Με αφορμή την συνέντευξη του Χρήστου Πλαΐνη, όπου μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε  “Εμένα με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ… Και εμένα με στιγμάτισε. Όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Παρ’ ότι και τώρα λέμε ότι το 50% των ζευγαριών χωρίζει, για τα παιδιά είναι τεράστιο θέμα, και για τους γονείς, πόσω μάλλον για αθώες ψυχές. Είναι τεράστιο σοκ.”

Πως συνεχίστηκε η συζήτηση

“Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω και τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει δηλαδή για να είμαι ειλικρινής” πρόσθεσε. Η συζήτηση συνεχίστηκε με την Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να λέει ότι δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο γιατί, όπως είπε, δεν είναι της παρούσης.

«Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Πλαΐνης και κάπως έτσι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν τον παρακάτω διάλογο:

Φαίη: Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή δεν μιλάω… Γιώργος: Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνο εσείς αισθάνεστε. Φαίη: Μίλησε κανείς; Γιώργος: Λες θα αποχωρήσω, συγγνώμη τώρα… Φαίη: Για άλλους λόγους που το άκουσαν όλοι. Αλλά δεν θα το συνεχίσω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments