Αθλητισμός

Η Σαχτάρ εκτός Ευρώπης πριν τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά εδώ και μία δεκαετία

Η Σαχτάρ εκτός Ευρώπης πριν τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά εδώ και μία δεκαετία
Είναι η πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, που οι Ουκρανοί δεν θα εμφανιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

H Σαχτάρ ολοκλήρωσε με ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Σέριφ και στην 4η θέση του 4ου ομίλου την διαδρομή της στη φάση των ομίλων του Champions League.

Είναι η πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, που οι Ουκρανοί δεν θα εμφανιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που επισήμανε η UEFA, σχετικά με τα χθεσινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στους ομίλους 1-4.

Επίσης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:  * Ο Μέσι έχει πέντε γκολ στο Champions League για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, όλα στο «Παρκ ντε Πρενς». * Η Λειψία έχει νικήσει και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της με Άγγλους φιλοξενούμενους: τη Μάντσεστερ Σίτι (2-1) χθες, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2, 2020/21) και την Τότεναμ (3-0, 2019/20). * Η Ατλέτικο πανηγύρισε την 50ή νίκη της στο UEFA Champions League, από τη φάση των ομίλων έως τον τελικό. * Ο Χάαλαντ έχει σημειώσει 23 γκολ στις 19 εμφανίσεις του στο Champions League. * Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει νικήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με την Ίντερ και στα τελευταία επτά ματς εντός έδρας με τους «νερατζούρι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments