Αθλητισμός

Πελέ: Νοσηλεύεται με καρκίνο στο νοσοκομείο

Πελέ: Νοσηλεύεται με καρκίνο στο νοσοκομείο
Πελέ: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι καλά, ευχαριστώ τους γιατρούς Φάμπιο και Μιγκέλ που φροντίζουν την υγεία μου».

Μεγάλη στεναχώρια στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο «θρυλικός» βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Πελέ διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο και βρίσκεται σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο και νοσηλεύεται με την κατάλληλη θεραπεία. Ο Βραζιλιάνος «θρύλος» του ποδοσφαίρου θα συνεχίσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο του παχέος εντέρου με τον οποίο διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και είχε παραμείνει για 30 ημέρες στο νοσοκομείο και είχε υποβληθεί σε σχετική χειρουργική επέμβαση. Πελέ

Ο Πελέ έγινε 81 ετών

Ο 81χρονος Πελέ, o οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας τότε είχε στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους θαυμαστές του εκφράζοντας τον δυναμισμό αλλά και την αισιοδοξία του. «Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά, ευχαριστώ τους γιατρούς Φάμπιο και Μιγκέλ που φροντίζουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες με τη βοήθειά σας. Θα αντιμετωπίσω αυτή την αναμέτρηση με χαμόγελο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου» έγραψε ο Πελέ στον λογαριασμό του στα social media.

Πελέ

Είναι 81 χρόνια ζωής με πολλές νίκες

Στις 23 Οκτωβρίου ο Πελέ έγινε 81 ετών και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ευχαριστώντας άπαντες για την αγάπη που του στέλνουν, ενώ φρόντισε να κάνει ειδική μνεία και στη σύζυγό του.

«Αυτά τα γενέθλια τα γιόρτασα πιο έντονα. Είναι 81 χρόνια ζωής με πολλές νίκες. Η βασική είναι πως τα γιορτάζω μαζί σου. Έφτιαξα αυτό το βίντεο για να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη τους. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments