Μπάιντεν: «Δίχως προηγούμενο» οι κυρώσεις στη Ρωσία αν εισβάλει στην Ουκρανία

Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, στον απόηχο της χθεσινής συνομιλίας τους.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε λόγο «για κυρώσεις που δεν έχει ξαναδεί ποτέ», στην περίπτωση που εισβάλει στην Ουκρανία.
Ο Μπάιντεν δήλωσε, ωστόσο, ότι η αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων σε ουκρανικό έδαφος για την αποτροπή μιας πιθανής ρωσικής εισβολής «δεν είναι στο τραπέζι», ενώ τόνισε ότι ευελπιστεί να ανακοινώσει μια συνάντηση με τη Ρωσία και με χώρες του NATO μέχρι την Παρασκευή.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς έφευγε από τον Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν ανέφερε ότι, κατά τις συνομιλίες του με τον Πούτιν, του ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν άνευ προηγουμένου οικονομικές κυρώσεις εάν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι ο Πούτιν έλαβε το μήνυμα.
-
Τουρκία: 'Αγριο ξύλο στη Βουλή
-
Παραιτήθηκε η σύμβουλος Τζόνσον για το κορωνοπάρτι εν μέσω καραντίνας
-
Μέρκελ σε Σολτς: Να οδηγείς τη χώρα με «καλό χέρι»
-
Τζαμάλ Κασόγκι: Γκάφα των αρχών - Συνέλαβαν λάθος άνθρωπο
-
Ινδία: Συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων
-
Pfizer: H αναμνηστική δόση προστατεύει από την μετάλλαξη Όμικρον
Το σχόλιο σας