Ελλάδα

Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός κυνηγός στο Λασίθι

Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός κυνηγός στο Λασίθι
Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί στη Νεάπολη Λασιθίου στην Κρήτη, ένας κυνηγός 65 ετών.

Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί στη Νεάπολη Λασιθίου στην Κρήτη, ένας κυνηγός 65 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr ο άτυχος άντρας ήταν για κυνήγι με ένα φίλο του ωστόσο κάποια στιγμή χωρίστηκαν και λίγο μετά βρήκε τον άτυχο 65χρονο πεσμένο στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ωστόσο ακριβή στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Θεσσαλονίκη

Κερατέα: Νεκρή σε πηγάδι βρέθηκε 83χρονη

Θλιβερό τέλος είχε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου η υπόθεση εξαφάνισης μίας 83χρονης ηλικιωμένης  γυναίκας από το Μαλλιοκούκι στη Κερατέα, καθώς σχεδόν 48 ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα πηγάδι, σε απόσταση αναπνοής  από το σπίτι όπου έμενε με έναν από τους γιους της.

Βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που έμενε με τον γιο της

Οι εθελοντές διασώστες του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού, κατέβηκαν με ορειβατικό εξοπλισμό στον πυθμένα του πηγαδιού που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την μονοκατοικία όπου ζούσε με την δευτερότοκο γιο της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η πυροσβεστική επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ στη Κερατέα. Προανάκριση θα γίνει και από την ΕΛ.ΑΣ. για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments