Lifestyle

Γυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου [pic]

Γυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου [pic]
Γυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η νέα παίκτρια του Survivor ανάβει φωτιές με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Το όνομα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που είναι συνυφασμένο με το τίτλο τοπ μόντελ  προβλέπεται πως θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, αφού όλα δείχνουν ότι η πληθωρική ξανθιά καλλονή είναι μια από τους «Διασήμους» που επέλεξε η παραγωγή του Survivor. Aρκετές φορές βέβαια βγαίνει Γυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η αλήθεια είναι ότι η ίδια, αν και πανέμορφη γυναίκα με όλα τα απαραίτητα προσόντα που διαθέτει,  δείχνει ότι έχει μέσα της τον “τσαμπουκά” που απαιτεί το ριάλιτι επιβίωασης και ίσως να είναι και μια από τις εκπλήξεις  που δεν περιμένεις να δεις μέσα στο Survivor  του ΣΚΑΪ.

Το σίγουρο είναι ότι τις πρώτες ώρες που θα προβληθεί η πρεμιέρα του παιχνιδιού θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού πάνω της και με την βοήθεια του σκηνοθέτη θα γίνουν αρκετές αναφορές  στο όνομα της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια πολύ εκθαμβωτική παρουσία και αυτό το έχει αποδείξει εκατοντάδες φορές με τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου ο λογαριασμός φλέγεται από δημοσιεύσεις, σχόλια και follow.

Γυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

Γυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τι είχε πει για τον Αλέξη Παππά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

«Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει ο Παππάς δεν μου αρέσει καθόλου. Με ανακατεύει πάρα πολύ. Ώρες ώρες εκεί κιόλας που βλέπω και τρώω τα πατατάκια μου και πίνω το αναψυκτικό μου, μου έρχεται αναγούλα. Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί εμφανισιακά αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε μόνο από αυτό. Ο Αλέξης έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε σε αυτό το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στην εκπομπή και συνέχισε:

«Όταν ήμασταν στο Just ήταν όμορφος στα μάτια μου, τώρα όχι γιατί έχω δει και τον εσωτερικό του κόσμο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που εγώ μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», κατέληξε μιλώντας για τον Αλέξη Παππά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments